Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Конкурс малюнків "Я маю право"

Дата: 15.06.2017 08:10
Кількість переглядів: 1760

Фото без описуУ Всесвітній день вишиванки, 18 травня 2017 року, у Центрі творчості дітей та юнацтва Київщини  були підбиті підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Я маю право!» до Дня захисту дітей. Конкурс проводився за сприяння голови Київської обласної державної адміністрації Горгана Олександра Любомировича.

              Організатори регіонального етапу конкурсу в Київській області – Головне територіальне управління юстиції у Київській області, департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.

         Метою конкурсу є розвиток морально-етичних якостей дітей, формування у дітей і підлітків позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини; соціальна підтримка талановитої учнівської молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активне залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності.

        Учасниками конкурсу стали 276 учнів навчальних закладів Київщини, серед яких були і вихованці художньої студії «Палітра» Пісківської гуманітарної гімназії (керівник Василенко Ольга Валеріївна).

Якість та змістовність індивідуально підготовлених конкурсних робіт оцінювало професійне журі під головуванням Андрія Олексійовича Круця, першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Київській області. Члени журі мали змогу пересвідчитися в тому, що сучасні дитячі таланти досить багатогранні, адже малюнки були різні як за технікою виконання, так і за стилем.

За підсумками роботи журі було визначено переможців  у молодшій, середній та старшій групах . Наші юні художниці Кметь Юлія (5 клас), з роботою «Я маю право на навчання» та Василенко Вікторія (7 клас) з  роботою  «Я маю право на турботу, піклування та любов»  зайняли друге місце у середній віковій групі!

Вітаємо наших талановитих дівчаток і їх наставницю, бажаємо подальших творчих злетів та маємо надію, що видатні перемоги і нагороди у них ще попереду, адже вони цього варті!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь