Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

На Київщині відбудеться обласний етап VІ Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу»

Дата: 31.05.2018 13:57
Кількість переглядів: 984

 

 

З метою залучення інвалідів до активного громадського життя, надання їм допомоги і всебічного сприяння у психологічній, фізичній, соціальній реабілітації, 15 червня 2018 року о 10.00 у приміщенні ігрового залу спортивного комплексу «Енергетик» (м. Українка, Обухівський район, Київська область, пр. Дніпровський, 15/Б) відбудеться урочисте відкриття шостої обласної спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу» - відкритого спортивного заходу, що проводиться щорічно з метою підтримки потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів внаслідок трудового каліцтва.

На урочистому параді-відкритті спартакіади буде представлено понад 140 спортсменів з чотирнадцяти команд-учасниць сформованих з: Богуславського, Бориспільського, Іванківського, Броварського, Васильківського, Вишгородського, Києво-Святошинського, Обухівського, Ставищенського, Фастівського, Білоцерківського, Яготинського та Ірпінського відділень виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Київській області та відділення у місті Біла Церква.

Програма спартакіади включає змагання з шести видів спорту: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс, шахи. За наслідками змагань будуть визначені як переможці в загальнокомандній першості, так і в особистих змаганнях з окремих видів спорту.

У рамках регіонального відбірного спортивного заходу відбудеться урочисте відзначення переможців та святковий концерт за участю найкращих колективів художньої творчості Обухівського району Київської області.

Найбільш талановиті спортсмени – переможці регіональних змагань увійдуть до збірної команди області для участі у фінальних змаганнях шостої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу», яка відбудеться з 11 по 15 вересня 2018 року в м. Ужгород.

Захід організовується за підтримки управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області, Київської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», Української міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь