Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати!» для депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів та посадових осіб місцевого самоврядування.

Дата: 09.08.2018 10:21
Кількість переглядів: 1080

 

   

      За підтримки Програми розвитку ООН в Україні Національним агентством з питань запобігання корупції спільно з українським громадським проектом масових відкритих онлайн- курсів «Прометеус» створено безкоштовний навчальний онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати!», який установив світовий рекорд відсотка успішного завершення, що вищий, ніж показники всіх масових відкритих онлайн-курсів Гарварду та МІТ.

    Курс розрахований на підвищення рівня стандартів доброчесності щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, а також інших обмежень та зобов’язань, передбачених Законом України «Про запобігання корупції», та сприяє опануванню базовими практичними інструментами для підвищення ефективності виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання встановлених заборон та обмежень.

      На цей час курс «Конфлікт інтересів: треба знати!» налічує понад 13 000 слухачів, більше 40% з яких отримали сертифікати про його успішне завершення.

Курс «Конфлікт інтересів: треба знати!» доступний цілодобово, ним можна користуватися з будь-якого комп’ютера з підключенням до мережі Інтернет. Викладачі курсу постійно беруть участь в обговореннях, що відбуваються на платформі курсу, та періодично звертаються з інформаційними листами до слухачів.

  Для участі в ньому необхідно зайти на сайт «Прометеус»: www.prometheus.org.ua, на якому віднайти курс «Конфлікт інтересів: треба знати!» 

(постійна адреса: https://edx.prometheus.org.ua/courses/course-v1:NAZK+COI101+2017_T3/about) та зареєструватися.

 

https://www.facebook.com/prometheusmooc/posts/1422793954436442


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь