Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ОЛЕКСАНДР ГОРГАН ЗУСТРІВСЯ З АКТИВОМ ПІСКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 12.04.2017 22:18
Кількість переглядів: 1183

Фото без описуГолова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган у вівторок, 11 квітня, здійснив робочий візит до Бородянського району, де зустрівся з мешканцями Пісківської об’єднаної територіальної громади. 


Під час візиту Олександр Горган ознайомився з роботою Тетерівського лісового господарства, Пісківською амбулаторією ЗПСМ, навчально-виховного комплексу, а також спортивного комплексу. 


Під час свого спілкування з Пісківською громадою, Олександр Горган наголосив на важливості добровільного об’єднання мешканців у громади. 


«Я вірю в теорію натуральних систем. Коли система натуральна, вона органічна. Коли ж ти зганяєш людей в штучну систему, для її підтримки постійно подавати ресурси, а функціональних цінностей така система не виробляє. Штучні системи завжди колапсують», – сказав очільник Київщини. 


Олександр Горган поділився з присутніми своїми враженнями від об’їзду об’єктів, які знаходяться у власності громади: «Враження від побаченого дуже позитивні. По тих об’єктах, які я бачив, що амбулаторія, що спортивний комплекс, навчальний комплекс – можу сказати, що це дуже сильний рівень». 


Олександр Горган зазначив: «Радує те, що спортивний комплекс щоденно відвідує більше 300 дітей. Це тверда гарантія, що в громаді будуть здорові діти й відповідно, хороша репродукція». Поруч з цим, голова КОДА наголосив на проблемі депопуляції, яка викликана, крім інших чинників, недостатністю патріотичного виховання, любові до своєї країни: «Якщо ми не будемо дбати про національно-патріотичне виховання наших дітей, вони будуть сильні, розумні, але виростуть і поїдуть звідси». 


За словами голови Київської ОДА, Міністерство регіонального розвитку зараз виділяє кошти на громади, а облдержадміністрація всі проектно-кошторисні документи, які передає голова Пісківської громади погоджує і передає. «Відповідно, у вас є гарантована схема фінансування. Те, чого немає в інших районів та міст», – підкреслив Олександр Горган. 


Водночас, очільник Київщини зазначив, що громаді є куди рости та є багато завдань, які потрібно вирішити. 


Про завдання, які у громаді є пріоритетними для вирішення розповів голова Пісківської ОТГ Анатолій Рудніченко. Таких завдань на цей рік 16. Серед них перехід усіх котелень на альтернативні види палива. Також заплановано відкриття Пісківського медико-діагностичного центру.

Джерело: koda.gov.ua/news/oleksandr-gorgan-zustrivsya-z-aktivom/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь