Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
12 Грудня, 2022 р., 16:32
Цього навчального року зимові канікули заплановано провести довшими, ніж зазвичай. Це пов’язано з тим, що більшість закладів освіти прийняли рішення працювати без осінніх канікул.
15 Листопада, 2022 р., 09:57
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити ремонтні роботи у мережах Бородянського району. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у смт Пісківка по вул. Заводська 17 листопада 2022 з 09:00 по 17:00
15 Листопада, 2022 р., 09:51
 Херсонську область Київська ОВА у співпраці з українськими та міжнародними фондами передали медикаменти та гігієнічні засоби. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба у своєму Telegram-каналі. 
15 Листопада, 2022 р., 09:47
Голова Київської ОВА спільно з Міністром освіти та науки Сергієм Шкарлетом і представницею ЮНЕСКО К‘ярою Децці Бардескі передали понад 4 тисячі ноутбуків для вчителів Київщини. Про це голова Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив у своєму Telegram-каналі. 
11 Листопада, 2022 р., 11:19
Дев’ятий місяць повномасштабної війни. Дев’ятий місяць українські воїни ціною власного життя, здоров’я, в неймовірно тяжких умовах без світла та тепла, без звичних для нас із вами речей тримають фронт та метр за метром звільняють нашу землю від ворога.
10 Листопада, 2022 р., 13:13
9 листопада, у середу, в нашій громаді провела особистий прийом  Народний депутат України Ольга Василевська - Смаглюк. Ольга Михайлівна відзначила подякою народного депутата України голову Пісківської селищної ради  Володимира Луцкова і, що особливо приємно, відзначила роботу нашого місцевого самоврядування, назвавши його у своєму дописі у Фейсбук "зразковим". 
09 Листопада, 2022 р., 15:05
8 листопада голова Київської ОВА Олексій Кулеба разом із заступником Віталієм Власюком зустрілися з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Кімом Хьонгом Те та директором Корейського агентства з міжнародного співробітництва Лі Текином. Про це повідомив очільник адміністрації у своєму Telegram-каналі. 
04 Листопада, 2022 р., 06:13
Заклади середньої освіти Київської області після тимчасової вимушеної дистанційної роботи відновлюють навчання в очному та змішаному форматах. Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.
01 Листопада, 2022 р., 14:00
У Київській області тривають відновлювальні роботи об’єктів критичної інфраструктури, що були пошкоджені зокрема через ранкові ворожі удари 31 жовтня. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь