Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
24 Жовтня, 2022 р., 21:23
У кінотеатрах України 24 листопада відбудеться прем’єра українського повнометражного фільму «Область героїв». Фільм створює генеральний продюсер Олексій Комаровський у партнерстві з Київською обласною військовою адміністрацією та за сприяння Держкіно України. 
24 Жовтня, 2022 р., 21:21
У Київській області продовжує працювати Штаб оперативного реагування на надзвичайні ситуації під час опалювального сезону. Він займається розв’язанням проблемних питань, що виникають у мешканців Київщини щодо теплопостачання домівок.
19 Жовтня, 2022 р., 15:31
Правило безпеки №1: під час повітряної тривоги перебувати в укритті до відбою. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба в Telegram.  
14 Жовтня, 2022 р., 13:18
Шановні Захисники та Захисниці України!
08 Жовтня, 2022 р., 21:56
7 жовтня Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба сьогодні здійснив робочий візит до Бучанського району. Олексій Кулеба провів нараду з очільниками району, головами тергромад, керівниками структурних підрозділів районної військової адміністрації та силових структур району. Пісківський селищний голова також зяв участь у нараді.
29 Вересня, 2022 р., 21:19
В Україні запрацював «Єдиний портал вакансій» – інструмент, який значно полегшить пошук роботи, – повідомляє Урядовий портал. «Працевлаштування – надзвичайно актуальна на сьогодні проблема для багатьох українців. Надто тих, хто змушений був покинути свої домівки через бойові дії в своєму регіоні та переїхати. Водночас бізнес, який через війну змінив локацію, а також підприємства, що відкриваються чи розширюються, в тому числі за допомоги наших грантових програм, потребують робочої сили.
27 Вересня, 2022 р., 15:37
Вісімнадцять громад Київської області отримають будівельні матеріали для ремонту пошкоджених об’єктів. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.  
27 Вересня, 2022 р., 15:33
Київська обласна військова адміністрація продовжує посилювати обороноздатність області. Про це повідомив у своєму відеозверненні голова Київської ОВА Олексій Кулеба.
23 Вересня, 2022 р., 09:05
Останнім часом у ЗМІ та соцмережах поширюються повідомлення про надзичайно сувору зиму 2022-2023 рр, подібна інформація не має наукового підгрунтя та обгрунтованих методичних розрахунків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь