Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Конкурсу з перевезення пасажирів на міжміському (приміському) маршруті загального користування Ст. Тетерів - с. Мигалки

Дата: 05.06.2018 16:44
Кількість переглядів: 1293

Фото без опису

Виконавчий комітет ради Пісківської селищної ОТГ, як організатор оголошує про проведення 8 липня 2018 року конкурс з перевезення пасажирів на міжміському (приміському) маршруті загального користування.


Умови (обов'язкові та додаткові) конкурсу з перевезення пасажирів на міжміському (приміському) маршруті загального користування, що відбудеться 8 липня 2018 року

     Ці Умови, розроблено відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» (далі – Закон) та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 (далі – Порядок).
     
   Організатором конкурсу з перевезення пасажирів на  міжміському (приміському) маршруті загального користування, що відбудеться 8 липня 2018 року (далі – Конкурс) є Виконавчий комітет ради Пісківської селищної ОТГ

    Конкурс проводиться відповідно до Закону та Порядку.

    Ці умови є обов’язковими до виконання перевізниками – претендентами, які прийматимуть участь у Конкурсі.

    На Конкурс виносяться визначені додатком до цього оголошення об’єкти Конкурсу.

    Перевезення пасажирів на міжміському (приміському) маршруті загального користування здійснюється відповідно до державних соціальних нормативів у сфері транспортного обслуговування населення.

     З метою дотримання передбаченої Порядком вимоги щодо забезпечення роботи на об’єкті Конкурсу, що включає приміські автобусні маршрути загального користування, не менш як одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, претендентам, які прийматимуть участь у конкурсі на виконання рейсів приміського маршруту, подаються в якості конкурсної пропозиції щонайменше один транспортний засіб, пристосований для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

    З урахуванням мінімальної кількості автобусів для виконання рейсів (самостійно/паритет) та місць для сидіння пасажирів (загальної пасажиромісткості), зазначених для кожного об’єкту конкурсу, для забезпечення належної якості та безпеки перевезень пасажирів, згідно з Порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженого наказом Мінтрансзв’язку України від 12.04.2007 № 285, допускається клас автобусів:


     - на міжміських маршрутах до 150 км – В,II,III, М3;  понад 150 км – ІІІ, М3; 
     - на приміських маршрутах – М2, М3.

До уваги автомобільних перевізників!

     Звернення з питань щодо умов до об`єкту Конкурсу, номерів рейсів та розкладів руху автобусів на маршруті, пасажиромісткості транспортних засобів тощо приймаються: (045 77) 33-0-53.

    Зразки документів для участі у Конкурсі розміщуються на офіційному сайті Виконавчого комітету ради Пісківської селищної ОТГ- https://piskivska-gromada.gov.ua/

 

    Зразки документів для участі в Конкурсі надаються представникам автомобільних перевізників до 8 липня 2018 року включно за адресою:  Київська обл., Бородянський р-он, смт. Пісківка, вул. Дачна 66.

    Дата проведення засідання конкурсного комітету –  липня 2018 року . Початок роботи о 10 год. 30 хв.

   Реєстрація перевізників-претендентів, які приймають участь у Конкурсі, учасників проводиться з 9 години 30 хвилин 8 липня 2018 року  за адресою: Київська обл., Бородянський р-он, смт. Пісківка, вул. Дачна 66.  

 ВАЖЛИВО: Плата за участь у Конкурсі перевізниками-претендентами не вноситься.

   Документи для участі в Конкурсі 8 липня 2018 року  у закритому конверті з позначкою «№ 1» та заява у закритому конверті з позначкою  «№ 2» опускаються в скриньку з позначенням «Для документів на конкурс» до 17 години 00 хвилин   22 червня 2018 року включно.

    Скринька знаходиться в приміщенні селищної ради за адресою: Київська обл., Бородянський р-он, смт. Пісківка, вул. Дачна 66.   години роботи – з 08 години 00 хвилин до 17 години 00 хвилин, в п’ятницю – з 08 години 00 хвилин до 15 години 45 хвилин, в передсвяткові дні час роботи скорочується на 1 годину (обідня перерва з 12 годин 00 хвилин до 12 годин 45 хвилин). На конвертах з позначками «№ 1» та «№ 2» зазначається дата конкурсу та назва перевізника-претендента, який подає документи для участі у конкурсі.

   Перелік та вимоги до документів, що подаються для участі у Конкурсі повинні відповідати вимогам Законодавства України та Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (затв. Постановою КМУ від 3 грудня 2008 року  № 1081).

   Додатково до документів для участі у Конкурсі, які подаються у закритому конверті з позначкою «№ 1», в якому містяться документи для участі в конкурсі, подаються довідки довільної форми з інформацією про те, що перевізником-претендентом (вказується найменування перевізника) не вносилась плата за участь у конкурсі у зв’язку з відсутністю такої вимоги в оголошенні про проведення конкурсу, розміщеному у друкованому виданні.

    Представлення інтересів перевізника-претендента на Конкурсі (окрім керівника) здійснюється за наявною завіреною належним чином довіреністю, наданої перевізником-претендентом.

    Рішення про результати Конкурсу приймається конкурсним комітетом відповідно до вимог Закону та Порядку з урахуванням цих Умов.

     Перевізники-претенденти, які приймали участь у Конкурсі, які відповідно до прийнятих рішень про результати Конкурсу, отримали відповідні дозволи для виконання перевезень, зобов’язані здійснювати пільгові перевезення пасажирів згідно з чинним законодавством.

 

 

Об’єкти

конкурсу з перевезення пасажирів на міжміському (приміському) маршруті загального користування

 

 

Назва маршруту

Протяжність

 

маршруту

Час відправлення

Час

 

прибуття  

Періодичність виконання перевезень

Мінімальна кількість автобусів для виконання рейсів

1

Тетерів-Мигалки

6км

 

5.30

Щоденно

1

2

Тетерів-Мигалки

6км

6.10

6.40

Щоденно

1

3

Тетерів-Мигалки

6км

7.10

7.30

Щоденно

1

4

Тетерів-Мигалки

6км

8.30

9.00

Чт,Сб,Нд

1

5

Тетерів-Мигалки

6км

9.30

10.00

Чт,Сб,Нд

1

6

Тетерів-Мигалки

6км

14.30

15.15

Щоденно

1

7

Тетерів-Мигалки

6км

16.10

16.30

Щоденно

1

8

Тетерів-Мигалки

6км

17.30

18.30

Пн,Вт, Ср, Чт, Пт

1

9

Тетерів-Мигалки

6км

19.00

19.40

Щоденно

1

               

       

Для участі в конкурсі перевізник-претендент подає документи визначені ст. 46 Закону України «Про автомобільний транспорт»

Форми документів наведені в додатках 1-4 до конкурсу з перевезення пасажирів на міжміському (приміському) маршруті загального користування Ст. Тетерів - с. Мигалки

 

Форми документів                                                                                                                                                                                                                

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь