Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Розпорядження №38-ОД «Про перебування громадян у громадських місцях у період Великодніх свят та поминальних днів на час дії воєнного стану»

Кількість переглядів: 171
Скликання: Розпорядження голови
Сесія: Інше
Тип документу: Розпорядження
Дата: 23.04.2022
Номер документу: 38-ОД
Назва документу: Про перебування громадян у громадських місцях у період Великодніх свят та поминальних днів на час дії воєнного стану
Прикріплені файли:
  1. Розпорядження №38-ОД від 23.04.2022 Р. (0.71 МБ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

«23» квітня 2022 р.                                                                                          № 38- ОД

 

Про перебування громадян у громадських місцях у період Великодніх свят та поминальних днів на час дії воєнного стану

 

            У зв’язку з військовою агресією РФ проти України, керуючись законами України «Про правовий режим воєнного стану», враховуючи Указ Президента України від 24.02.2022 р.№64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» та Указ Президента України від 14.03.2022 р. №133/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні, на підставі Розпорядження Київської обласної військової адміністрації №211 від 22.04.2022 р. «Про перебування громадян у громадських місцях у період Великодніх свят та поминальних днів на час дії воєнного стану» із змінами внесеними Розпорядженням №212 від 23.04.2022 р., відповідно ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою забезпечення безпеки та громадського порядку на території громади у період Великодніх свят та поминальних днів під час дії воєнного стану:

 

  1. ВИЗНАЧИТИ відповідальним за дотримання безпеки громадян на період Великодніх свят та поминальних днів під час дії воєнного стану на території Пісківської громади  заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ТИМОШЕНКА Руслана Вадимовича
  2. УСТАНОВИТИ, що перебування у храмах під час комендантської години можливо виключно для працівників цих храмів з обмеженням доступу для населення, а також, дотримання вимог світломаскування із забезпеченням виконання вимог безпеки під час повітряної тривоги з використанням захисних споруд та укриттів.
  3. РЕКОМЕНДУВАТИ релігійним конфесіям громади обмежити проведення масових релігійних заходів на території храмів та прилеглої території за участі прихожан (23-24 квітня 2022 року), зокрема, шляхом проведення богослужінь в он-лайн режимі, складання графіків освячення великодніх кошиків з метою недопущення створення натовпів.
  4. Командиру Добровольчого формування Пісківської територіальної громади ШУЛЬГАЧУ В.В. ДОЛУЧИТИСЯ до забезпечення громадського порядку на території населених пунктів громади, дотримання вимог безпеки під час повітряної тривоги, посилити охорону на вулицях та територіях культових споруд у період Великодніх свят та поминальних днів.
  5.  КОНТРОЛЬ за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

Селищний голова                                                                        Володимир ЛУЦКОВ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь