Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Продовжуємо працювати над розробкою Стратегії розвитку громади.

Дата: 17.05.2018 13:08
Кількість переглядів: 1303

          16 травня 2018 року відбулося розширене засідання робочої групи із розробки Стратегії розвитку Пісківської об’єднаної територіальної громади. Окрім членів робочої групи у засіданні взяли участь селищні та сільські голови Макарівського та Бородянського районів, які в цей час перебували у громаді з навчальним візитом за програмою «Маршрути успіхів», організованим Київським регіональним відділенням  Асоціації міст України в рамках проекту «Розробка курсу на здійснення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).

          Відкриваючи засідання Голова Пісківської селищної ради  Анатолій Рудніченко акцентував увагу присутніх на передумовах розробки Стратегії розвитку громади, її необхідності та участі громади у процесі стратегування.

          Далі консультант з економічного розвитку проекту «ПУЛЬС» Тетяна Ревенко, що супроводжує процес розробки Стратегії Пісківської ОТГ, презентувала присутнім основні підсумки проведеного соціально-економічного аналізу та результати аналізу опитування мешканців громади та керівників підприємств установ  і організацій, а молодий активіст Юлія Рудніченко – про думку старшокласників та молоді за їх анкетуванням.

          На основі соціально-економічного аналізу та думки мешканців громади члени робочої групи працювали над формулюванням стратегічного бачення майбутнього громади,  факторів SWOT -  сильних, слабких сторін, можливостей та загроз у розвитку громади.

          Продовжуємо роботу над розробкою Стратегії розвитку громади і  вкотре запрошуємо всіх бажаючих долучитися до цього процесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь