Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Інформаційний семінар для військовослужбовців та учасників АТО

Дата: 11.10.2019 08:40
Кількість переглядів: 719

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 З метою надання профінформаційних, профконсультаційних послуг, мотивації до професійного навчання, працевлаштування військовогослужбовців та учасників АТО,  а також повернення їх до трудової діяльності та адаптації на ринку праці, в Бородянській районній філії Київського обласного центру зайнятості 10 жовтня 2019 року було проведено  Інформаційний семінар для даної категорії осіб спільно з соціальними партнерами. А саме, в заході взяли участь: директор Бородянського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Мельниченко, юрисконсульт Бородянського центру соціально-психологічної реабілітації населення Наталія Усенко, головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій громадян Управління соціального захисту населення Бородянської РДА Марія Нездолій.

   Із вступним словом перед присутніми виступила заступник директора   – начальник відділу надання соціальних послуг – Ірина Дубинюк, яка повідомила про послуги, що надає  служба зайнятості та більш детально надала інформацію, щодо професійного навчання, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних.

     Представники соціальних служб розповіли про широкий спектр послуг, які вони надають даній категорії осіб та відповіли на всі запитання, які цікавили присутніх.

Під час семінару також були розглянуті питання щодо підтримки та соціального захисту військовослужбовців та учасників АТО, а саме: грошового забезпечення, юридичної  та психологічної підтримки, працевлаштування, пошуку постійної або тимчасової роботи, підвищення кваліфікації, матеріальної підтримки та залучення даної категорії безробітних до громадських та тимчасових робіт.

     Саме координація спільних дій державних установ, громадських організацій та  волонтерів допоможуть демобілізованим воїнам у вирішенні їхніх проблем.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь