Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Дата: 14.08.2020 11:34
Кількість переглядів: 610

Фото без опису

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ПІСКІВКА КУРОРТ» ПІСКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ повідомляє про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

ПЛАНОВАНА ДІЯЛЬНІСТЬ - передбачає створення курорту місцевого значення «Пісківка та прилеглі території» в межах Пісківської об’єднаної територіальної громади Київської області, що включає в себе селище міського типу Пісківка, село Мигалки і село Раска через оголошення відповідної природної території курортом місцевого значення. Дана територія відповідає критеріям організації курорту місцевого значення, враховуючи лікувально-оздоровчі, рекреаційні, туристичні природні ресурси, розвинуту інфраструктуру згідно чинного законодавства.

В рамках планової діяльності передбачається збереження та популяризація існуючих природних, рекреаційних та історико-культурних ресурсів, забезпечення комфортних, екологічно безпечних умов проживання, організація загальнодоступного, повноцінного відпочинку і оздоровлення населення за сприяння створення нових робочих місць, відновлення існуючої мережі санаторно-лікувальних закладів, розбудови інфраструктури, залучення інвестицій та розвитку туристичної галузі.

Тривалість громадського обговорення 25 робочих днів з моменту офіційного опублікування оголошення в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля. 

Дата – з 17 серпня 2020 року.

Посилання в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля

 

Місце розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля:

Пісківська селищна рада об’єднаної територіальної громади

07820, Київська обл., селище міського типу Пісківка, вулиця Дачна, будинок 66, роб. тел. +38(04577) 33053, тел. 067 9451014. Відповідальні особи: голова Пісківської селищної ОТГ: Рудніченко Анатолій Миколайович. Директор Комунального підприємства «ПІСКІВКА КУРОРТ»  Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади Соловйова Юлія Олександрівна. Щоденно, з 8:00 до 17:00, крім вихідних і святкових днів.

 

ОГОЛОШЕННЯ щодо проведення громадського обговорення

ЗВІТ ОВД Пісківка і прилеглі території

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь