Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

20 років нашому комунальному підприємству!

Дата: 01.08.2022 15:11
Кількість переглядів: 332

У перший день серпня наше житлово-комунальне підприємство «Пісківське» святкує 20 років від дня свого створення. Саме 1 серпня 2002 року шляхом реорганізації Виробничого управління житлово-комунального господарства Бородянської районної адміністрації було утворене ЖКП "Пісківське"

Першим керівником підприємства став Гармаза Іван Іванович, на жаль, нині покійний. Добрим словом згадують мешканці і працівники також його наступника, Яригіна Євгенія Гавриловича, теж вже покійного.

Чимало води сплило з того часу, в прямому і переносному сенсі. Керівники змінювали один одного на посаді, всього за 20 років у ЖКП було вісім керівників. Свого часу колектив очолювали Сєдов. В.В., Адаменко С. Ю., Хижняк І.Б., Кучеренко С. П., Щитов І.І. вже другий рік поспіль керує Олег Свінціцький.

Змінювався й колектив, приходили нові люди. Деякі працівники, з невеликою перервою, працюють на підприємстві від дня заснування. Серед «старожилів» - бухгалтер Ірина Пенягіна, яка відповідає за нарахування у ваших платіжках.

За час діяльності підприємство переживало різні часи. Боролося і з боржниками, і з кредиторами)), працювало над зміцненням матеріально-технічної бази, яка на момент відкриття була слабкою, не мали навіть звичайного комп’ютера.

Спільними зусиллями місцевої влади та працівників підприємства в останні роки вдалося оновити частину застарілого обладнання, налагодити роботу з абонентами, а також, придбати новий сміттєвоз для потреб громади. Було проведено аудит роботи підприємства з метою визначення прогалин в роботі та відновлення платоспроможності, проведена робота по зменшенню податкового боргу. Нині підприємство експлуатує 6 водонапірних веж, 7 свердловин, 3 каналізаційно-насосні станції, обслуговує територію трьох житлових масивів.

Сьогодні, в умовах військового стану, для ЖКП важкі часи, адже коштів на утримання комунального майна в належному стані катастрофічно не вистачає та попри все, працівники, хоч і не дуже вмотивовані матеріально, але оптимістично налаштовані та продовжують працювати на благо громади та її мешканців.

Попри різні виклики, колектив ЖКП «Пісківське» постійно докладає максимум зусиль для того, щоб майже чотири з половиною тисяч абонентів нашої громади почувалися затишно та комфортно.

Тож, хочемо сказати дякую від жителів громади за ту рутинну роботу яку ви робите щодня, таку непомітну оку, але таку важливу. Приємно чути ваші плани, що за декілька років плануєте вийти на плюс навіть у прибутках. Це говорить про те, що ви всі йдете правильним шляхом і у правильному напрямку. Вітаємо з ювілеєм і бажаємо, щоб усе задумане збулося! Всім безперебійного водопостачання, чистих сміттєвих баків і мирного неба над головою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь