Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ВАЖЛИВО! Інформація щодо програми отримання компенсацій по програмі єВідновлення

Дата: 10.06.2023 12:52
Кількість переглядів: 242

Шановні мешканці!

Інформуємо вас, що в ході реалізації першого етапу надання компенсацій мешканцям громади, які мають пошкоджене житло по програмі "єВідновлення" у застосунку ДІЯ нами, як органом місцевого самоврядування, було отримано 8 заяв на компенсацію. Відповідно до законодавства та наданих нам роз’яснень ми створили спеціальну комісію, оглянули всі будівлі, зробили розрахунки компенсації відповідно до Чек-листів та затвердили їх рішенням Виконавчого комітету ще 8 червня 2023 року.

Уповноважена особа мала ввести всі ці дані до застосунку ДІЯ до 10 червня, але даний функціонал на разі з технічних причин не працює. Ми не можемо підписати Чек-листи на отримання компенсацій у застосунку (функціонал РПЗМ). Неодноразові звернення в техпідримку не дали жодного результату, а запити до розробників залишились без відповіді.  ДІЯ офіційно відзвітувала, що станом на 9 червня 2023 р. погодили виплати лише по 8 заявах з отриманих 17 687. У повідомленні також йшлося , що органи місцевого самоврядування мають прискоритись. Абсолютно нікого не збентежив той факт, що 444 діючі комісії погодили лише 8 заяв у відведений для цього термін.

Така ситуація по всій країні, функціонал належним чином не працює з вини розробників, але відповідальність намагаються перекласти на органи місцевого самоврядування.

Тому інформуємо, що наша місцева Комісія з розгляду питань щодо надання компенсацій визначила розміри компенсацій по програмі єВідновлення по 5 заявах у таких розмірах:

Сімороз Т.О – 104 610,75 грн

Жигадло Ю.А. – 91 552,42 грн

Казанцева Л.В. – 66 583,4 грн

Ярмолицька О.В. – 35 974,25 грн

Старовойтенко Г.М. – 155 119,27 грн

По іншим заявам прийнято рішення або про відмову або про призупинення розгляду.

Як тільки функціонал запрацює належним чином, нами будуть підписані у застосунку відповідні Чек-листи і люди зможуть отримати належну їм компенсацію. Сподіваємось це відбудеться вже незабаром.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь