Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

У Пісківській громаді збудують новий будинок на 10 квартир по Програмі відновлення!

Дата: 19.07.2023 11:29
Кількість переглядів: 987

Тепер офіційно! У нашій громаді вже скоро  розпочнеться будівництво нового житлового будинку замість зруйнованого в результаті військової агресії!

Кабмін затвердив фінансування на Реконструкцію (відновлення пошкодженого внаслідок збройної агресії російської федерації) житлового будинку за адресою: смт Пісківка, вулиця Привокзальна, будинок 5. Відповідна процедура відкритих торгів на суму 24 млн. 213тис. грн 17 липня 2023 року розпочата Службою відновлення та розвитку інфраструктури Київської області, оголошення розміщено на сайті Prozzoro за посиланням https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-07-17-010879-a

Цьому передувало виготовлення нами проєктної документації за кошти місцевого бюджету(350 тис. грн), який ми вчасно передали на розгляд, разом з кошторисною документацією та експертним висновком до Служби відновлення Київщини.

Це результат злагодженої роботи всього колективу ради та проектантів, вчасних та оперативних рішень ради, що стосувались будівництва, а також,  плідної співпраці з Київською обласною (військовою) адміністрацією, дякуємо всі причетним!

У  майбутньому новий будинок  комфортно прийме 10 сімей з числа внутрішньо-переміщених осіб нашої громади, які втратили житло, в результаті військових дій.  Це буде нове житло, у якому створено безбар’єрний простір та сучасні умови для мешканців, а також враховано всі стандарти будівництва задля максимального збереження довкілля.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь