Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Нагадуємо про звітування по програмі єВідновлення!

Дата: 08.05.2024 10:55
Кількість переглядів: 146

УВАГА жителів громади, які отримали компенсацію на ремонт постраждалих житлових будинків по програмі єВідновлення!

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №381 верифікація використаних коштів на ремонт проводитися після завершення 12 місяців з дати зарахування компенсаційних коштів на спеціальний рахунок.

Тому для встановлення факту цільового використання коштів на придбання будівельної продукції для проведення ремонту на пошкодженому внаслідок військової агресії росії об’єкті нерухомості компенсаційною комісією буде здійснюватися верифікація.

Відбір заяв, ремонтні роботи за якими повинні бути вже завершені та цільові кошти використанні, для проведення верифікації буде здійснюватися автоматично за даними Реєстру пошкодженого та знищеного майна (РПЗМ).

Просимо власників обєктів нерухомого майна, які отримали компенсацію на проведення поточного ремонту житла 12 місяців назад прозвітуватись про використання таких коштів через портал ДІЯ (сервіс – єВідновлення) або подавши повідомлення до Пісківської селищної ради.

ВАЖЛИВО: Якщо нараховані кошти не були витрачені впродовж 12 місяців з дати нарахування вони автоматично повертаються державі.

ВАЖЛИВО: у разі неподання повідомлення (звіту) про завершення ремонтних робіт у встановлений термін – проводиться ОБОВ’ЯЗКОВА СТОВІДСОТКОВА верифікація комісією.

ВАЖЛИВО: Всі товари будівельної продукції, придбані за рахунок компенсації в рамках «єВідновлення», повинні бути використані виключно для проведення ремонтних робіт на пошкодженому об’єкті та не можуть бути продані, подаровані або іншим способом відчужені.

З детальним переліком адрес, які повинні прозвітуватись до кінця червня можна ознайомитись за посиланням

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь