Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

День захисту дітей у Пісківській громаді

Дата: 04.06.2024 13:16
Кількість переглядів: 75

Берегти, підтримувати та дарувати щастя дітям - ось головна місія кожного дорослого. І не лише у День захисту дітей, а постійно, а надто, в умовах війни, адже дитинство так швидко проходить. Кожен день наші маленькі українці і україночки зіштовхуються з викликами, які не мають пізнати жодні діти на планеті. Наші діти дивляться на цей світ, на жаль, дорослими очима, бо знають біль втрат, тривогу за рідних, навчаються та дорослішають у бомбосховищах та під звуки сирен та вибухів.

Але навіть у цій неспокійній реальності, вони зберігають свою наївність, дитячу безтурботність, свою віру в дива і свою дитячу радість.

У День Захисту Дітей у Пісківській громаді пройшов благодійний захід, який був організований волонтерською спільнотою спільно з місцевою владою. На заході були розваги для дітей різного віку, ярмарок,  концерт вихованців пришкільних гуртків, виступи учнів музичної школи та ДЮСШ, благодійна лотерея. Працівниці Служби у справах дітей Пісківської селищної ради безкоштовно роздавали всім присутнім дітям солодку вату. Всі виручені кошти були передані на придбання авто для підрозділу, де проходить службу тато однієї дитини з нашої громади. 

Обіймаємо кожного маленького героя чи героїню.Нехай дитячий сміх лунає попри всі загрози і тривоги, а кожна дитяча мрія стане реальністю, нехай всі тата і мами повернуться до своїх дітей адже дитинство має бути щасливим!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь