Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Бородянська районна філія КОЦЗ

10 Листопада, 2022 р., 13:28
Хто має право на матеріальне забезпечення на випадок безробіття та соціальні послуги?
20 Жовтня, 2022 р., 16:33
Під виглядом звичайної роботи псевдороботодавці залучають кандидатів до участі в сумнівних схемах та виманювання коштів у довірливих громадян та іноземців. Здебільшого портрет кандидата, на якого розраховує сумнівний роботодавець, і спосіб заманювання в тенета — схожі у всіх шахраїв, оскільки вони конкурують між собою та змагаються за увагу шукачів. Тож будьте уважні та оминайте вакансії таких компаній:
10 Жовтня, 2022 р., 00:00
З 1 липня стартувала програма "єРобота", заявку на безповоротний грант для власної справи можна подати через Дію. 
09 Жовтня, 2022 р., 23:43
Щоденно в Центрах розвитку підприємництва фахівці із залученням соціальних партнерів служби зайнятості проводять консультації та тренінги з профорієнтації, надають консалтингові послуги у сфері бізнес-планування, ведення та розвитку власної справи, тощо. З графіком проведення заходів на жовтень можна ознайомитись за посиланням
27 Вересня, 2022 р., 15:42
Пошук роботи - це важка праця. Той, хто хоче знайти роботу швидко, повинен бути готовий до виконання певних покрокових завдань, які будуть поєднуватися у ланцюжок на шляху до омріяного місця роботи.  Служба зайнятості пропонує свою допомогу в цій нелегкій діяльності. Якщо ви хочете більше дізнатися про технології пошуку роботи, нюанси та особливості працевлаштування, про певну поведінку на ринку праці, завітайте на наші семінари та тренінги. Знання, які ви отримаєте на наших заходах будуть вам корисні на різних етапах пошуку роботи. 
27 Вересня, 2022 р., 15:40
Підвищити стандарти та вийти на новий рівень забезпечення підприємств кадровим потенціалом пропонують у обласній службі зайнятості. Зокрема це:
23 Вересня, 2022 р., 08:56
Такі новини завжди приходять невчасно. Навіть, якщо працівник знає, що компанія проводить скорочення, він до останнього сподівається, що його це не стосуватиметься. Звільнення — це дуже важко для всіх. Але ще важче зрозуміти наступні кроки, подолати стрес, сфокусуватися й знайти ще кращу роботу, ніж була. Стрес часто заважає ясно мислити та скласти ефективний план. Настрої  після звільнення:
02 Вересня, 2022 р., 13:44
Сьогодні у кожного є можливість отримати допомогу від держави на створення  або розвиток власного бізнесу. Уряд запустив грантові програми створення та розвитку малого та середнього бізнесу і Київський обласний центр зайнятості долучився до їх реалізації.
12 Серпня, 2022 р., 13:24
1 200 актуальних вакансій пропонує Київська обласна служба зайнятості станом на початок серпня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь