Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Бородянська районна філія КОЦЗ

22 Січня, 2019 р., 10:28
                                                                                              
14 Листопада, 2018 р., 11:58
сприяння громадянам у підборі підходящої роботи; сприяння зайнятості особам з інвалідністю, громадянам похилого віку, молоді, одиноким  батькам, іншим громадянам; інформування роботодавців про претендентів на роботу; допомога роботодавцям у підборі та навчанні необхідних працівників; інформування про вільні робочі місця (вакантні посади); професійна підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації безробітних; профорієнтаційні послуги (інформація про професії, що мають попит, допомога у виборі професії); сприяння започаткуванню безробітними власної справи (малого бізнесу); навчання безробітних техніці самостійного пошуку роботи; організація  оплачуваних громадських та інших робіт тимчасового характеру; виплата в установленому порядку матеріального забезпечення на випадок безробіття; компенсація  роботодавцям витрат у розмірі єдиного соціального внеску  на загальнообов`язкове державне соціальне страхування; розміщення паспортів підприємств та рекламних буклетів в інформаційному секторі центру зайнятості; проведення семінарів, міні-ярмарок вакансій, презентацій роботодавців та ін. Для отримання   детальної  інформації   звертайтесь в   Бородянську  районну філії КОЦЗ адреса  :   вул. Центральна  321,   смт. Бородянка,    Київська  область телефон ( 045   77)  5-12-92;  ( 045   77) 5-21-00 Графік    роботи:  з понеділка по четверг з   08-00  до 17-00, в пятницю до 15-45 годин, суббота- неділя вихідні дні
13 Листопада, 2018 р., 10:57
             13 листопада 2018 року відповідно до затвердженого графіку відвідувань, відбувся запланований виїзд заступника директора Бородянської районної філії Київського обласного центру зайнятості Дубинюк І.М. в Пісківську селищну об’єднану територіальну громаду.             На особистому прийомі в селищній раді, громадяни, які звернулися були проінформовані про послуги з питань працевлаштування та соціального захисту на випадок безробіття, зокрема: інформаційно-консультаційні послуги, в тому числі щодо умов порядку реєстрації, обліку осіб, які шукають роботу, призначення допомоги по безробіттю та необхідного переліку документів, з можливістю організації професійного навчання на замовлення роботодавця, про наявні, актуальні вакансії в Бородянському, Ірпінському та Києво-Святошинському районах.           Разом з тим, зайняте та незайняте населення було проінформовано про актуальні вакансії, які потребують укомплектування на ТОВ «Пісківський завод скловиробів», а саме: бухгалтер, водій навантажувача, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, інженер з охорони праці, завантажувач печей, комірник, контролер якості, столяр, шихтувальник, начальник відділу охорони праці, оператор склоформувальних машин, секретар керівника.
23 Жовтня, 2018 р., 16:09
23 жовтня 2018 року відповідно до затвердженого графіку відвідувань відбувся запланований виїзд фахівця Бородянської районної філії Київського обласного центру зайнятості в Пісківську селищну об’єднану територіальну громаду.        На особистому прийомі в селищній раді, громадяни, які звернулися були проінформовані про послуги з питань працевлаштування та соціального захисту на випадок безробіття, зокрема: інформаційно-консультаційні послуги, в тому числі щодо умов порядку реєстрації, обліку осіб, які шукають роботу, призначення допомоги по безробіттю та необхідного переліку документів, з можливістю організації професійного навчання на замовлення роботодавця, про наявні, актуальні вакансії в Бородянському, Ірпінському та Києво-Святошинському районах.
12 Вересня, 2018 р., 14:54
       На виконання Угоди про спільну діяльність та відповідно до затвердженого графіка відвідувань 11 вересня 2018 року відбувся виїзд працівників Бородянської районної філії КОЦЗ в Пісківську селищну ОТГ.
25 Липня, 2018 р., 14:49
24 липня 2018 року відбувся запланований виїзд фахівцем Бородянської районної філії Київського обласного центру зайнятості в Пісківську селищну ОТГ відповідно до затвердженого графіку. На особистому прийомі в селищній раді, громадяни, які звернулися були проінформовані про послуги з питань працевлаштування та соціального захисту на випадок безробіття, зокрема: інформаційно-консультаційні послуги, в тому числі щодо умов порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та обліку осіб, які шукають роботу, а також про актуальні вакансії в Бородянському, Ірпінському та Києво-Святошинському районах.
06 Червня, 2018 р., 15:43
На особистому прийомі в селищній раді, громадяни, які звернулися були проінформовані про послуги з питань працевлаштування та соціального захисту на випадок безробіття, зокрема: інформаційно-консультаційні послуги, в тому числі щодо умов порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та обліку осіб, які шукають роботу, а також про актуальні вакансії. які потребують укомплектування на ТОВ «Пісківський завод скловиробів», а саме: оператор склоформувальних машин, скловар, контролер якості, слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, слюсар-ремонтник, бухгалтер, інженер з охорони праці, водій навантажувача, укладальник-пакувальник, інженер-електронік, вантажник, газозварник, комірник, менеджер (управитель) з персоналу, началник складського господарства, інженер-конструктор, контролер скляного виробництва.
05 Червня, 2018 р., 15:38
Налагодження й розширення співпраці з об’єднаними територіальними громадами є одним із пріоритетних завдань Київської обласної служби зайнятості. На Київщині діють дев’ять ОТГ.
29 Травня, 2018 р., 14:51
       На виконання Угоди про спільну діяльність між Бородянським районним центром зайнятості та Пісківською селищною об`єднаною територіальною громадою та відповідно до затвердженого графіка відвідувань 29 травня 2018 року відбувся виїзд працівників Бородянського районного центру зайнятості в Пісківську селищну ОТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь