Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Виїзд Бородянського районного центру зайнятості в Пісківську селищну ОТГ.

Дата: 23.10.2018 16:09
Кількість переглядів: 1044

23 жовтня 2018 року відповідно до затвердженого графіку відвідувань відбувся запланований виїзд фахівця Бородянської районної філії Київського обласного центру зайнятості в Пісківську селищну об’єднану територіальну громаду.
       На особистому прийомі в селищній раді, громадяни, які звернулися були проінформовані про послуги з питань працевлаштування та соціального захисту на випадок безробіття, зокрема: інформаційно-консультаційні послуги, в тому числі щодо умов порядку реєстрації, обліку осіб, які шукають роботу, призначення допомоги по безробіттю та необхідного переліку документів, з можливістю організації професійного навчання на замовлення роботодавця, про наявні, актуальні вакансії в Бородянському, Ірпінському та Києво-Святошинському районах.

А також проінформовано зайняте та незайняте населення про актуальні вакансії, які потребують укомплектування на ТОВ «Пісківський завод скловиробів», а саме: бухгалтер, водій навантажувача, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, інженер з охорони праці, завантажувач печей, комірник, контролер якості, столяр, шихтувальник, начальник відділу охорони праці, оператор склоформувальних машин, секретар керівника.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь