Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Виїзд директора Бородянського районного центру зайнятості в Пісківську селищну ОТГ.

Дата: 19.06.2018 15:41
Кількість переглядів: 588

19 червня 2018 року відбувся запланований виїзд директора Бородянського районного центру зайнятості Колосовського С.А. та фахівців центру в Пісківську селищну ОТГ.

На особистому прийомі в селищній раді, громадяни, які звернулися були проінформовані про послуги з питань працевлаштування та соціального захисту на випадок безробіття, зокрема: інформаційно-консультаційні послуги, в тому числі щодо умов порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та обліку осіб, які шукають роботу, а також про актуальні вакансії в Бородянському, Ірпінському та Києво-Святошинському районах .

З метою  налагодження партнерських стосунків в приміщенні Пісківської селищної ОТГ відбулася робоча зустріч з директором комунального підприємства Пісківської селищної ОТГ «Пісківська  Варта»  Філюк В.І.  Під час зустрічі було обговорено питання укомплектування вакансій, в тому числі і для виконання тимчасових робіт,  стажування на робочому місці та шляхи подальшої співпраці.

      Також  було  відвідано ТОВ «Пісківський завод скловиробів», який є одним з  із  найбільших  бюджетоутворюючих  підприємств Пісківської селищної ОТГ з метою виявлення перспективних та поточних потреб у кадрах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь