Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Процес розробки Стратегії розвитку ОТГ  триває: визначено стратегічні та операційні цілі

Дата: 11.06.2018 10:17
Кількість переглядів: 1297

    07 червня 2018 року відбулося чергове  засідання робочої групи із розробки Стратегії розвитку Пісківської об’єднаної територіальної громади з елементами стратегічної сесії, яку провела експерт з місцевого економічного розвитку  Асоціації міст України Тетяна Ревенко.

    Це вже третє  засідання у процесі стратегування,  на якому опрацьовано стратегічні цілі, оперативні цілі та завдання. Цьому передувала значна робота, проведена членами робочої групи на чолі з селищним головою Анатолієм Рудніченком, фахівцями селищної ради, місцевими депутатами, зовнішніми експертами. Проведено збір, узагальнення та аналіз даних за ряд років, що характеризують не лише сучасний стан громади, а і динаміку її розвитку, опитування мешканців громади та підприємців. Підсумки проведеного стратегічного аналізу та звіти про анкетування були презентовані на попередніх засіданнях робочої групи, обговорені та покладені в основу подальшої роботи: формулювання стратегічного бачення громади, аналізу факторів SWOT (визначення сильних та слабких сторін, можливостей та загроз).

     На сьогоднішньому засіданні   працювали над стратегічними  цілями. Після активного обговорення, врахування попередніх напрацювань,  членами робочої групи було внесено пропозиції сформувати стратегічні цілі: 1. Європейська якість надання послуг. 2.Розвиток економіки на сталих та інноваційних засадах. 3. Формування свідомого громадянського суспільства. 4. Розвиток туризму. Потім була не менше цікава робота у фокус-групах: визначали операційні цілі і завдання до кожної із стратегічних цілей та представляли їх для обговорення.

          Після узагальнення напрацьованого матеріалу переходимо до наступного етапу – формування пакету проектів для досягнення цих цілей.

Фото без опису

 

         

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь