Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ХІV Український муніципальний форум.

Дата: 19.06.2018 16:28
Кількість переглядів: 1178

Фото без опису

18-19 червня 2018 року проходить  ХІV Український муніципальний форум.

Цей традиційний щорічний захід є майданчиком для обговорення питань та вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад. Перший день Форуму - День місцевої демократії - проводиться в рамках проекту «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні», який реалізується за фінансової підтримки МЗС Королівства Норвегії.

На форумі виступив голова Асоціації міст України В. Кличко зазначивши, що необхідно невідкладно внести до Конституції України зміни, які забезпечать незворотність процесу децентралізації та її досягнень. Більше інформації доступно за посиланням  - http://auc.org.ua/novyna/klychko-neobhidno-nevidkladno-vnesty-do-konstytuciyi-zminy-yaki-zabezpechat-nezvorotnist.

У Форумі Асоціації міст України взяв участь Президент України П. Порошенко наголосив, що фінансові можливості громад значно розширилися в результаті проведення децентралізації і закликав до їх ефективного використання на місцях також зазначив, що децентралізація є однією з найрезультативніших реформ з тих, що були проведені в країні останнім часом. «Децентралізація – це є моє дітище, і я наполегливо працюватиму над цим проектом рівно стільки, скільки мені відміряє бути при владі український народ»,  - сказав Президент під час виступу на XIV Українському муніципальному форумі.

Більше інформації доступно за посиланнями - http://auc.org.ua/novyna/prezydent-decentralizaciya-odna-z-nayefektyvnishyh-reform-v-derzhavi , http://auc.org.ua/novyna/nyni-bilshist-derzhavnyh-groshey-znahodyatsya-same-u-miscevyh-byudzhetah-prezydent-pro.

Участь у заході взяла делегація представників з Київського регіонального відділення Асоціації міст України, учасником якої був також селищний голова Анатолій Рудніченко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь