Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

На Київщині на медичну та соціальну реабілітацію потерпілих на виробництві виплачено 3049 тис. гривень

Дата: 09.07.2018 15:31
Кількість переглядів: 817

 

 

Прес-реліз від 09.07.2018 р.

 

На Київщині на медичну та соціальну реабілітацію потерпілих на виробництві виплачено 3049 тис. гривень

Станом на 1 червня цього року на медичну та соціальну реабілітацію потерпілих на виробництві управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Київській області виплачено 3049 тис. грн. Про це повідомив начальник обласного управління Георгій Галиць під час апаратної наради з керівниками структурних підрозділів та працівниками управління сьогодні, 9 липня.

За його словами, відповідно до договорів, укладених відділеннями управління виконавчої дирекції Фонду у Київській області із закладами охорони здоров’я за п’ять місяців поточного року отримали лікування 61 потерпілий на загальну суму 425,6 тис. грн. Середня вартість лікування на одного потерпілого становить майже 7 тис. гривень. За січень-червень 2018 року путівками на санаторно-курортне лікування забезпечено 26 потерпілих на суму 284,9 тис. грн.

Георгій Галиць додав, що управлінням виконавчої дирекції Фонду у Київській області відповідно до укладених договорів на виготовлення і ремонт технічних засобів (протезів, чохлів для кукс та ортопедичного взуття) станом на 1 липня цього року 45 потерпілих забезпечені протезно-ортопедичними виробами на суму 254,5 тис. гривен. За січень-червень 2018 року 49 потерпілих забезпечені лікарськими засобами та виробами медичного призначення на суму 394,3 тис. грн. Середні витрати на 1 особу складає 8048 гривень.

Протягом першого півріччя 2018 року 90 потерпілих отримали виплати на спеціальний медичний, постійний сторонній догляд та на побутове обслуговування на загальну суму 1636,3 тис. грн. За січень-червень 2018 року 100 потерпілих отримали компенсацію витрат на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів на загальну суму 15,8 тис. гривень.

Триває робота щодо уточнення списків черговості осіб з інвалідністю на отримання автомобілів за рахунок коштів Фонду, а також стосовно підготовки документів по передачі потерпілим автомобілів у зв'язку із закінченням 10 - річного строку експлуатації. Станом на 1 липня цього року до управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області надійшло 49 заяви від потерпілих на забезпечення автомобілями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь