Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

У Київський області зменшився стан загального страхового травматизму на 8%

Дата: 28.01.2019 13:09
Кількість переглядів: 623

Важливого значення набувають питання охорони праці задля зменшення кількості нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань. На цьому наголошує начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Георгій Галиць.

За словами керівника обласного управління, торік зареєстровано 179 нещасних випадків, які визнано пов’язаними з виробництвом (страхові). Стан загального страхового травматизму зменшився на 8%, а зі смертельними наслідками залишився на рівні 2017 року (по 12 осіб).

Найбільше травмувалися робітники таких професій як водій автотранспортних засобів, контролер газового господарства, вантажник, оператор лінії у виробництві харчової продукції.

Службою страхових експертів з охорони правці у 2018 році здійснено 361 перевірку стану профілактичної роботи щодо створення безпечних умов праці на робочих місцях у страхувальників Київщини, під час яких виявлено 2045 порушень законодавства про охорону праці. Надано допомогу в опрацюванні та впровадженні системи управління охороною праці 326 суб’єктам господарювання.

На 19 підприємствах вивчався позитивний досвід профілактичної роботи та ефективного управління охороною праці, який поширено серед 46 суб’єктів господарювання Київської області.

Надано допомогу роботодавцям в розробленні 204 нормативних актів з охорони праці підприємств (інструкцій, положень тощо). 13 потерпілим особам надано допомогу в одержанні та поданні документів для розгляду справ про страхові виплати. За рік винесено 22 постанови про накладення адміністративного стягнення на роботодавців за несвоєчасне надання повідомлень про нещасний випадок на виробництві. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь