Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

В обласному управлінні відбулася зустріч з дітьми, які втратили батьків на виробництві

Дата: 23.04.2019 13:08
Кількість переглядів: 705

 

В обласному управлінні відбулася зустріч з дітьми, які втратили батьків на виробництві

 

Сьогодні, 23 квітня, напередодні Дня охорони праці в Україні, працівники управління зустрілися з дітьми, які отримують страхові виплати по втраті годувальника внаслідок нещасного випадку на виробництві. Участь в зустрічі взяли заступник начальника управління – начальник фінансово-економічного відділу Ірина Крещенська та працівники відділу профілактики страхових випадків обласного управління.

Такі зустрічі з ініціативи управління відбуваються не вперше і мають на меті сформувати свідому позицію молоді щодо значення та місця здорових і безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя, а також акцентувати увагу дітей - як майбутніх працівників - на виробничих небезпеках і ризиках.

Школярі Анастасія Івлєва з Білогородки та Максим Подольський з Боярки отримують виплати від Києво-Святошинського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області. Анастасія втратила батька ще в 2012 році. Він працював на ТОВ «Анкор-Сервіс». Батько Максима, який працював на ПП «Фінансово-промислова компанія «Нафтогазсервіс», помер 2008 року. Обоє загинули внаслідок дорожньо-транспортної пригоди під час виконання службових обов’язків.

Працівники управління розповіли молоді про роботу Фонду соціального страхування в умовах сьогодення та основні завдання Фонду – орієнтованість на застрахованих осіб та осіб, потерпілих на виробництві, як на кінцевих отримувачів страхових виплат, матеріального забезпечення та соціальних послуг. Ірина Крещенська розповіла про конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», організованого в рамках інформаційно-просвітницької кампанії, приуроченої до відзначення в Україні Всесвітнього дня охорони праці і закликала дітей долучатися до нього. «Управління підтримує багаторічні традиції проведення цього конкурсу і популяризації превентивних заходів запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням» – сказала заступник начальника управління – начальник фінансово-економічного відділу.

Школярі, в свою чергу, поділилися планами на майбутнє та розповіли про свої успіхи в навчанні. Анастасія Івлєва, зокрема, хоче пов’язати своє життя з журналістикою, вона вже публікує свої твори на сторінках в соціальних мережах. Максим Подольський ще не обрав для себе фах і Ірина Крещенська запропонувала йому задуматися над професією спеціаліста з охорони праці, від якого великою мірою залежить життя та здоров’я багатьох людей.

На завершення зустрічі діти отримали подарунки від первинної профспілкової організації управління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь