Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

До уваги пільговиків

Дата: 31.07.2019 10:19
Кількість переглядів: 855

Фото без опису

Управління соціального захисту населення Бородянської районної державної адміністрації Київської області повідомляє: відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №373 від 17.04.2019 року «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» з 1 жовтня 2019 року стартує монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Тобто з жовтня пільги на житлово-комунальні послуги будуть надаватися за двома системами у грошовій формі-готівкова і безготівкова.

Для реалізації Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 №373 та на виконання листа департаменту соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації від 11.07.2019 року необхідно організувати збір інформації про мобільні телефони пільговиків через уповноважених осіб сільських (селищних) рад, працівників територіальних центрів соціального обслуговування, або безпосередньо пільговиків. Відповідна інформація має бути внесена до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги.

Просимо надати дану інформацію (мобільні телефони пільговиків) до відділу соціального захисту населення та захисту прав дітей Пісківської селищної  ОТГ (1 поверх адмінприміщення Пісківської селищної ради, вул. Дачна, 66 , смт. Пісківка) або за тел. 33-053 до 16 серпня 2019 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь