Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Проведення спільного заходу – засідання «круглого столу» в Пісківській селищній ОТГ

Дата: 22.05.2019 15:45
Кількість переглядів: 688

    Фото без опису

 З метою підтримки новостворених фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб  Пісківської селищної ОТГ 21  травня  2019 року  директор Бородянської районної   філії    Київського   обласного  центру   зайнятості

    С. Колосовський та провідний фахівець з питань зайнятості сектору взаємодії з роботодавцями Ю.Воронцова разом з соціальними партнерами – представниками  Ірпінського об`єднаного Управління ПФУ в Київській області та Управління соціального захисту населення Бородянської райдержадміністрації провели спільний захід  –   засідання «круглого столу» на тему : «Сприяння легалізації зайнятості населення та презентація послуг, які надаються службою зайнятості роботодавцям», який відбувся в приміщенні Пісківської селищної ОТГ.

   Захід відкрив директор філії С. Колосовський, який наголосив, що пріоритетними засадами Служби є розширення співпраці з роботодавцями, як потенційними надавачами вакансій з метою оперативного укомплектування вакантних робочих місць, також надав інформацію про послуги, які надає служба зайнятості, ознайомив з організацією професійного навчання на замовлення роботодавця, організацією громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру.

      Провідний фахівець з питань зайнятості сектору взаємодії з роботодавцями Ю. Воронцова розповіла про переваги надання компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування ,  розповіла про сервіс «електронний кабінет роботодавця» на сайті служби зайнятості, який дає змогу публікувати вакансії і переглядати резюме пошукачів роботи, звітувати про потребу в кадрах.

    До обговорення долучилися працівники Пісківської селищної об`єднаної територіальної громади, а саме голова Пісківської ОТГ - А. Рудніченко, секретар виконкому О. Герасименко та начальник фінансового відділу

     О. Склярова,  які   звернули увагу на необхідності сприяння легалізації робочих місць та створення  на території  громади відкритого простору для вирішення нагальних питань, як роботодавців так і незайнятого населення.   

    В ході зустрічі кожен із соціальних партнерів мав змогу детально розповісти про діяльність своєї служби та ознайомити із послугами, які вони надають. В той же час керівники підприємств, фізичні особи-підприємці ,  які займаються монтажем водопровідних мереж, систем опалення, покриттям підлоги й облицювання стін, консультуванням з питань інформатизації, роздрібною торгівлею та іншим поділились власними міркуваннями щодо збереження та створення нових робочих місць, спрямованих на розвиток громади, акцентували увагу на легалізації зайнятості населення.

     Багатьох присутніх новостворених роботодавців, цей захід змусив замислитись, тому що питання, які обговорювались на ньому стосувались кожного.

  Наприкінці заходу директор  С. Колосовський  подякував всім присутнім за організацію в Пісківській селищній ОТГ заходу - засідання «круглого столу», за співпрацю, висловив надію, що дана зустріч була цікавою і корисною для всіх.  Присутні теж подякували організаторам за проведення даного заходу та запропонували проводити ще такі зустрічі.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь