Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

НАШІ МАРАФОНЦІ!

Дата: 21.10.2019 12:41
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

20 жовтня 2019 року в Запоріжжі вже третій рік поспіль відбувся міжнародний півмарафон 3rd ZaporizhstalHalfMarathon, організований компанією RunUkraine. Переможцями цьогорічного Запорізького півмарафону, встановивши нові рекорди траси, стали спортсмени міжнародного рівня Роман Романенко та Валентина Кілярська.

Міжнародний півмарафон 3rd ZaporizhstalHalfMarathon об’єднав на різних стартах майже 2000 бігунів. Серед інших, у Запорізькому півмарафоні взяли участь 17 українських елітних атлетів та атлеток. Така кількість елітних спортсменів приїхала до Запоріжжя вперше. 

На старт головної дистанції Запорізького півмарафону – 21.0975 км – вийшли 14 елітних бігунів та бігунок, тож боротьба за перемогу була справді запеклою.

Наш легкоатлет-марафонець Червонюк Володимир також прийняв участь в заході, де встановив свій особистий рекорд, пробігши дистанцію за 1:28:37. 

Загалом результати сезону 2019  наших легкоатлетів-марафонців наступні: Ботіна Ірина – один півмарафон; Лавриненко Євгеній – один півмарафон і один марафон; Червонюк Володимир – сім півмарафонів, один марафон і залишився один марафон в цьому сезоні в Італії. 

Як нам стало відомо, в наступному сезоні плани наших легкоатлетів більш амбітні: Ботіна Ірина планує прийняти участь в двох-трьох півмарафонах та основній дистанції сезону – Київському марафоні 2020, підготовку до якого вже почала; Лавриненко Євгеній планує прийняти участь в одному-двох півмарафонах, Київському марафоні 2020 та Міжнародному київському Ультрамарафоні на дистанції 50 км; Червонюк Володимир планує прийняти участь в семи-восьми півмарафонах України, в Київському марафоні 2020 та декількох забігах в країнах Європи.

Побажаємо нашим легкоатлетам продуктивної підготовки в міжсезоння, високих результатів і власних рекордів на змаганнях в наступному сезоні та гідного представлення нашої Громади на міжнародних стартах. І як кажуть атлети: «Легких ніг вам»!!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь