Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ДО УВАГИ ПІЛЬГОВИКІВ

Дата: 15.01.2020 14:02
Кількість переглядів: 610

   

Фото без опису

      Відділ соціального захисту населення та захисту прав дітей Пісківської селищної ОТГ інформує пільговиків “ Щодо змін в монетизації пільг в 2020 році:

          27 грудня 2019 року Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 1123 “ Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України, щодо питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг”, якою було внесено зміни до постанови КМУ  від 17.04.2019 року №373 , щодо монетизації пільг, в частині зняття часових обмежень щодо можливості подання пільговиком заяви до управління соціального захисту населення щодо виплати йому пільги у грошовій готівковій формі.

          З 1 січня 2020 року пільговики мають право у будь-який час подати заяву про перехід на грошову готівкову форму отримання пільги на житлово-комунальні послуги, на відміну від попередньої можливості отримувати готівкові виплати, за умови подання відповідної заяви до початку опалювального (тобто до 15 жовтня) або неопалювального  (тобто до 15 травня) сезону.

        У разі звернення пільговиків із заявою в управління соціального захисту населення з 3 січня до 25 січня 2020 року  пільга їм буде призначена та виплачена з урахуванням вже прийнятих змін з січня місяця. У разі написання пільговиком заяви в лютому 2020 року дана пільга в готівковій формі буде нарахована з лютого місяця і так далі.

       У разі отримання від організацій надавачів комунальних послуг інформації про наявність понад місяць у пільговиків( на дату надання такої інформації) заборгованості  з оплати послуг, сума якої перевищує 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян тобто 340 грн., які отримують пільгу в грошовій формі, виплата пільги з наступного  опалювального (неопалювального) сезону здійснюється у грошовій безготівковій формі.

    Для написання заяви при собі необхідно мати реквізити поточного рахунку , відкритого в уповноваженому банку, оригінал паспорту пільговика, ідентифікаційний код та пільгове посвідчення. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь