Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Привітання селищного голови з Днем матері

Дата: 10.05.2020 18:48
Кількість переглядів: 1360

Дорогі жінки, мами!

Сьогодні День матері, і очі всіх мам на світі сяють по-особливому, адже їх вітають найрідніші люди в житті – їхні діти.

Святкування Дня матері - це чудова можливість висловити свою подяку і безмежну вдячність за все, що роблять для нас наші мами, за їх любов і розуміння.

У цей святковий день, дорогі матері, прийміть слова вдячності, любові і поваги! Нехай у Ваших очах не гаснуть усмішки! Від усієї душі бажаю всім жінкам-матерям здоров'я, щастя, родинного благополуччя, взаєморозуміння і відповідного тепла від своїх дітей!

Привітання матерів АТО

День Матері  це ще один привід подякувати мамі за любов, турботу і підтримку. Однак, багато матерів нашої країни це свято зустрічають зі сльозами на очах, адже їхні сини вже ніколи не стануть на батьківський поріг та не скажуть слово «мама». Вони героїчно загинули, виборюючи свободу українського народу.

Аби подякувати жінкам нашої громади , чиї сини загинули під час неоголошеної війни останніх років, за те, що вони виховали національно свідомих Героїв, які стали гордістю України, до  Дня матері Голова Пісківської селищної ОТГ Анатолій Миколайович Рудніченко,начальник відділу  соціального захисту населення Арсен Адольфович Мілевський разом з громадськими активістами та волонтерами Тетяною Петренко та Тетяною Фучило  завітали до матерів загиблих воїнів-захисників, на Сході України – Босої Тетяни Микитівни,Сівко Валентини Андріївни,Тищенко Валентини Яківни.

Матерям Героїв вручили квіти та солодкі подарунки, побажали міцного здоров’я, терпіння та мирного неба над головою.

 

Привітання Матерів Героїнь.

Голова Пісківської селищної ОТГ Анатолій Миколайович Рудніченко, та начальник відділу  соціального захисту населення Пісківської ОТГ  Арсен Адольфович Мілевський привітали Матерів Героїнь нашої громади з Днем Матері та вручили солодкі подарунки.

Також в цей день селищний голова не забув про єдиний в Бородянському районі Дитячий будинок сімейного типу подружжя Каштальян та привітав Ірину Дмитрівну  зі святом Дня матері.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь