Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

«Поліцейський офіцер громади»

Дата: 28.05.2020 15:33
Кількість переглядів: 759

Сьогодні, 28 травня, голова Пісківської ОТГ Анатолій Рудніченко здійснив робочу поїздку до Головного управління національної поліції в Київській області, де приймав участь у конкурсній комісії по відбору на вакантну посаду поліцейського офіцера Пісківської громади.

Серед кандидатів було обрано Пономаренка Василя Анатолійовича, який пройде навчання і невдовзі приступить до виконання своїх обов’язків.

 

Фото без опису

 

Нагадаємо, що в січні цього року правоохоронці представили пілотний проект «Поліцейський офіцер громади». Цей проект передбачає забезпечення кожної ОТГ дільничним офіцером поліції, де він буде працювати та проживати.

У свою чергу, об’єднанні територіальні громади створюватимуть відповідне робоче місце для дільничного, а також, із урахуванням можливостей, сприятимуть забезпеченню автотранспортом, оргтехнікою та пально-мастильними матеріалами.

19 березня 2020 року було підписано Меморандум про співпрацю та партнерство між Головним управлінням національної поліції в Київській області та Пісківською селищною об’єднаною територіальною громадою. Адже безпека громади – це спільна мета поліції та об’єднаних територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь