Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Дата: 14.08.2020 11:34
Кількість переглядів: 589

Фото без опису

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ПІСКІВКА КУРОРТ» ПІСКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ повідомляє про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

ПЛАНОВАНА ДІЯЛЬНІСТЬ - передбачає створення курорту місцевого значення «Пісківка та прилеглі території» в межах Пісківської об’єднаної територіальної громади Київської області, що включає в себе селище міського типу Пісківка, село Мигалки і село Раска через оголошення відповідної природної території курортом місцевого значення. Дана територія відповідає критеріям організації курорту місцевого значення, враховуючи лікувально-оздоровчі, рекреаційні, туристичні природні ресурси, розвинуту інфраструктуру згідно чинного законодавства.

В рамках планової діяльності передбачається збереження та популяризація існуючих природних, рекреаційних та історико-культурних ресурсів, забезпечення комфортних, екологічно безпечних умов проживання, організація загальнодоступного, повноцінного відпочинку і оздоровлення населення за сприяння створення нових робочих місць, відновлення існуючої мережі санаторно-лікувальних закладів, розбудови інфраструктури, залучення інвестицій та розвитку туристичної галузі.

Тривалість громадського обговорення 25 робочих днів з моменту офіційного опублікування оголошення в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля. 

Дата – з 17 серпня 2020 року.

Посилання в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля

 

Місце розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля:

Пісківська селищна рада об’єднаної територіальної громади

07820, Київська обл., селище міського типу Пісківка, вулиця Дачна, будинок 66, роб. тел. +38(04577) 33053, тел. 067 9451014. Відповідальні особи: голова Пісківської селищної ОТГ: Рудніченко Анатолій Миколайович. Директор Комунального підприємства «ПІСКІВКА КУРОРТ»  Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади Соловйова Юлія Олександрівна. Щоденно, з 8:00 до 17:00, крім вихідних і святкових днів.

 

ОГОЛОШЕННЯ щодо проведення громадського обговорення

ЗВІТ ОВД Пісківка і прилеглі території

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь