Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек!

Дата: 30.09.2020 18:33
Кількість переглядів: 647

Фото без опису 

КЛАСИЧНІ ДЖЕРЕЛА ЗНАНЬ ТА СУЧАСНИЙ, КОМФОРТНИЙ ПРОСТІР ДЛЯ САМООСВІТИ: вітаємо бібліотекарів із професійним святом! 

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. В Україні вже понад п'ятнадцять років цей день є професійним святом працівників близько 40 тисяч діючих бібліотек.

У Пісківській селищній ОТГ також є цей особливий простір для самоосвіти: із новим ремонтом, сучасними меблями, якісно підібраним фондом літератури.

Зі стін Пісківської бібліотеки на обласний рівень перемоги учнівських наукових робіт, нагадаємо, вийшов і наш Ekhard Beornssons (Віталій Стеценко), молодий поет, який за 10-11клас прочитав понад 500 книг!

Сьогодні, дякуючи нашим бібліотекарям за їх надзвичайно тонку і філігранну роботу з читачами, голова громади Анатолій Рудніченко відзначив ту атмосферу, яка панує у царстаі книги. Для молоді - це можливість зануритися у інакший, бездонний світ мистецтва, незмінних цінностей та ідеалів, класичних наук. І судячи з кількості читацькиз квитків, нашим бібліотекаркам вдається відкривати світ книги для жителів громади все більше і більше. І це чудово!

Головний спеціаліст з питань культури пані Ярослава Полякова, зазначила критерії сучасних бібліотек, що їх з нагоди свята підготували студенти провідних вузів України. Відтак, ідеальним бібліотечним простором, на їхню думку, є наявність комп'ютеризованих робочих місць, зручних меблів, достатня кількість розеток для ґаджетів та обов'язково - якісний  Wi-Fi.

Бібліотеки Пісківської селищної ОТГ відповідають запитам  читача. А завдяки зусиллям пані Юлії Соловйової та її благодійним проєктам "Читаюча дитина - надія нації" навіть для найменших відвідувачів завжди знайдуться нові, яскраві цікавинки, що регулярно з'являються на полицях наших бібліотек, аби змалечку формувати у діток літературний смак та привчати їх до роботи з книгою у приємних і затишних бібліотеках!

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь