Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек!

Дата: 30.09.2020 18:33
Кількість переглядів: 634

Фото без опису 

КЛАСИЧНІ ДЖЕРЕЛА ЗНАНЬ ТА СУЧАСНИЙ, КОМФОРТНИЙ ПРОСТІР ДЛЯ САМООСВІТИ: вітаємо бібліотекарів із професійним святом! 

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. В Україні вже понад п'ятнадцять років цей день є професійним святом працівників близько 40 тисяч діючих бібліотек.

У Пісківській селищній ОТГ також є цей особливий простір для самоосвіти: із новим ремонтом, сучасними меблями, якісно підібраним фондом літератури.

Зі стін Пісківської бібліотеки на обласний рівень перемоги учнівських наукових робіт, нагадаємо, вийшов і наш Ekhard Beornssons (Віталій Стеценко), молодий поет, який за 10-11клас прочитав понад 500 книг!

Сьогодні, дякуючи нашим бібліотекарям за їх надзвичайно тонку і філігранну роботу з читачами, голова громади Анатолій Рудніченко відзначив ту атмосферу, яка панує у царстаі книги. Для молоді - це можливість зануритися у інакший, бездонний світ мистецтва, незмінних цінностей та ідеалів, класичних наук. І судячи з кількості читацькиз квитків, нашим бібліотекаркам вдається відкривати світ книги для жителів громади все більше і більше. І це чудово!

Головний спеціаліст з питань культури пані Ярослава Полякова, зазначила критерії сучасних бібліотек, що їх з нагоди свята підготували студенти провідних вузів України. Відтак, ідеальним бібліотечним простором, на їхню думку, є наявність комп'ютеризованих робочих місць, зручних меблів, достатня кількість розеток для ґаджетів та обов'язково - якісний  Wi-Fi.

Бібліотеки Пісківської селищної ОТГ відповідають запитам  читача. А завдяки зусиллям пані Юлії Соловйової та її благодійним проєктам "Читаюча дитина - надія нації" навіть для найменших відвідувачів завжди знайдуться нові, яскраві цікавинки, що регулярно з'являються на полицях наших бібліотек, аби змалечку формувати у діток літературний смак та привчати їх до роботи з книгою у приємних і затишних бібліотеках!

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь