Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Зустріч голови з представниками малого бізнесу відбулася

Дата: 09.12.2020 21:10
Кількість переглядів: 3018

Дати імпульс до росту локального бізнесу та сприяти прозорій, ефективній співпраці — важлива задача кожної перспективної громади. Якщо колись нормою була стабільність, сьогодні — це вміння адаптуватись до нових реалій. Головне - бути відкритими для взаємопідтримки та плідної праці на спільну мету: розбудову Пісківки — містечка європейського зразку.

Цю думку поділили більше тридцяти підприємців селища в рамках вчорашньої зустрічі-дискусії, яку ініціював голова ОТГ Луцков Володимир.

З метою формування сприятливого бізнес-середовища та захисту інтересів його представників, очільник громади запропонував створити Спілку підприємців. Учасники зустрічі підтримали ініціативу та обрали Івахненка Олександра головою об’єднання, також було обрано ініціативну групу з присутніх підприємців.

Для якіснішої комунікації було запропоновано організувати спеціальний реєстр підприємців. Виконавчому органу це дасть чітке розуміння хто чим займається, а жителям селища допоможе швидко знайти потрібного спеціаліста чи послугу в разі потреби.

Окремо було піднято питання благоустрою селища. Представники бізнесу підтримали ідею щодо відповідальності за порядок та чистоту на прилеглій ділянці свого магазину чи робочого приміщення. Підприємцям було наголошено про необхідність заключення договору про вивіз сміття з комунальним підприємством.

Приємно, що попри буремну економічну ситуацію в країні та зміни в органах місцевого самоврядування, люди висловлюють готовність до співпраці.

Дякуємо всім підприємцям за активний діалог та свідому громадську позицію! Працюємо далі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь