Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

"Поліцейський офіцер громади" у Пісківці

Дата: 17.12.2020 05:36
Кількість переглядів: 1579

На території Пісківської об'єднаної територіальної громади розпочинається впровадження проекту "Поліцейський офіцер громади"

Сьогодні очільник Бородянського відділення поліції Олександр Омельяненко провів робочу зустріч з головою Пісківської об'єднаної територіальної громади Володимиром Луцковим, з приводу впровадження на даній території проекту - "Поліцейський офіцер громади".

Даний проєкт направлений на впровадження нового формату роботи дільничного офіцера поліції. Головною метою його є організація поліцейської діяльності, орієнтованої на громаду, в першу чергу, попередження правопорушень в інтересах громади.Офіцер поліції буде більш самостійним у своїй діяльності та виконувати основні завдання поліції у партнерстві з керівництвом об'єднаної територіальної громади. Не тільки перебувати, а й жити на території громади, постійно працювати, спілкуючись з громадою, займатися превенцією правопорушень у цій громаді і розслідувати дрібні злочини, ті, які не потребують залучення слідчо-оперативних підрозділів.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт із мешканцями, щодня забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.Для цього поліцейський буде забезпечений облаштованим приміщенням для роботи, службовим автомобілем та необхідним екіпіруванням.

Тільки спільними зусиллями та ініціативами можна досягти порядку та безпеки..Дякуємо за співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь