Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Оголошується конкурс!

Дата: 04.02.2021 10:26
Кількість переглядів: 710

Відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», розпорядження селищного голови від 01грудня 2020 року № 81 – ОД, оголошується конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста із соціальної роботи Відділу соціального захисту та захисту прав дітей Органу місцевого самоврядування  виконавчого комітету ради Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади (дві вакантних посади).

Основні вимоги до кандидата:

Освіта : повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією фахівця із соціальної роботи — не менше 2 років;

Повинен знати: законодавство України з питань соціальної політики, соціального захисту і допомоги; основи сімейного, трудового, житлового законодавства України; нормативні, методичні та інші розпорядчі документи та матеріали, які регламентують організацію соціальної роботи; нормативно-правові акти, що регулюють охорону материнства і дитинства, права неповнолітніх, ветеранів, інвалідів, пенсіонерів; організацію медико-соціальної роботи; показники та характеристики зони соціального обслуговування; соціологію; психологію; форми і методи виховання дітей та підлітків; основи кримінального та цивільного права; норми, порядок та організацію юридичної допомоги, піклування, опікування, догляду, соціальної реабілітації, надання та позбавлення батьківських прав, соціального захисту та допомоги, ведення домашнього господарства; методи та засоби пропагування здорових способів життя; національні особливості побуту, сімейного виховання та культури людських відносин; передовий досвід соціальної роботи, охорону праці і вимоги до безпечного ведення робіт у різних соціальних обставинах; діловодство.

вільне володіння українською мовою;

Вміння користуватися  оргтехнікою, знання програм Microsoft Office (Word, Excel);

       Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на ім’я голови конкурсної комісії заяву та документи, зазначені в оголошені про проведення

конкурсу на заміщення вакантної посади (копія паспорту та ідентифікаційного коду, декларація, фото 4х6, документи про освіту, автобіографію).

       Документи приймаються протягом 30 календарних днів з часу опублікування оголошення про проведення конкурсу.

       Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати  в Пісківській селищній раді (у керуючого справами виконавчого комітету) за адресою: вул. Дачна, 66, смт Пісківка, Бородянського району, Київської області.

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 15-ОД від 03.02.2021

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь