Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Світлій пам'яті Олександра Тищенка

Дата: 13.04.2021 20:01
Кількість переглядів: 1772

Сьогодні річниця загибелі нашого земляка, Олександра Тищенка, Героя, що загинув шість років тому в зоні АТО. До його могили на кладовищі у Мигалках щороку в цей сумний день приносять свіжі квіти родичі, знайомі, друзі, побратими та представники  місцевого самоврядування. Не став виключенням і цей рік. Вшанували пам'ять Героя покладанням квітів заступник селищного голови Віктор Барчан, секретар ради Ірина Пастернак, староста Мигалок Олена Ковалено та місцевий депутат Руслан Руденко. Цього року поряд з могилою Олександра ще дві могили - його згорьовані батьки не надовго пережили єдиного сина...

У боротьбі проти агресора, захищаючи нас з вами Олександр віддав найдорожче - стукіт свого серця. Згадайте в цей день про нього  з вдячністю і молитвою. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Біографічна довідка

Олександр жив у селі Мигалки, навчався  в Мигалківській загальноосвітній школі.Після закінчення вступив в Український фінансово-економічний інститут в м. Ірпені, який успішно закінчив 1998 року. Військову службу проходив у Кривому Розі у Внутрішніх військах МВС України. Після звільнення з лав Збройних сил  України повернувся в село, працював у Бородянському районному відділі внутрішніх справ у патрульно-постовій службі, в Укрсиббанку фахівцем з видачі кредитів, паралельно навчався в Київському національному економічному університеті на факультеті «Банківська справа». У липні 2014 року Олександр Тищенко був мобілізований до 40-ої бригади тактичної авіації, не зміг залишитись байдужим до долі своєї країни. 13 квітня 2015 р. під час мінометного обстрілу українських позицій в зоні проведення антитерористичної операції поблизу міста Авдіївка (Донецька область) загинув.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь