Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про затвердження Правил благоустрою території Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади»

Дата: 26.04.2021 11:21
Кількість переглядів: 504

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання пропозицій, зауважень від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється регуляторний акт «Про затвердження Правил благоустрою території Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади».

Розробник – Орган місцевого самоврядування виконавчий комітет ради Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади.

Проект розроблений на підставі Типових правил благоустрою території населеного пункту, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27 листопада 2017 року № 310, з метою забезпечення чистоти та порядку на території Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади.

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта на поштову адресу: вулиця Дачна, 66, селище Пісківка, Бородянський район, Київська область та електронну адресу: piskivka@ukr.net.

Проект регуляторного акта з відповідним аналізом регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному вебсайті  Пісківської селищної ради: piskivska-gromada.gov.ua.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь