Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

УВАГА! ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів

Дата: 29.04.2021 14:05
Кількість переглядів: 1726

ПУБЛІЧНА ОФЕРТА

до Публічного Договору про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади  від 01 травня 2021 року.

 

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ПІСКІВСЬКЕ" Пісківської селищної ради (код ЄДРПОУ 31646783), розташоване за адресою: 07820, смт. Пісківка вул. Квітнева, 2,  визначене на підставі конкурсу щодо визначення переможця з надання послуг з вивезення побутових відходів на території Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів. Відповідно до Договору на надання послуг з вивезення побутових відходів на території Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади від 29 квітня 2021 року (між виконавчим комітетом Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади та Житлово-комунальним підприємством «Пісківське» (далі – Виконавець), рішень виконавчого комітету Пісківської селищної ради  № 28 від 18.02.2021 року, № 30 від 23.03.2021 року, рішення   № 1/5-П від 05.01.2021 року п’ятої сесії  Пісківської селищної ради другого скликання, пропонує до укладення Публічний Договір від 01 травня 2021 року про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів Власникам (наймачам, орендарям) квартир в багатоквартирному житловому будинку та власникам (наймачам, орендарям) одноквартирного житлового будинку приватного сектора (Споживачам).

          Цей договір укладається сторонами з урахуванням статей 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України шляхом приєднання Споживача до умов цього договору згідно з заявою-приєднанням або шляхом вчинення Споживачем дій, які засвідчують його бажання укласти договір (фактичне користування послугою, оплата за надану послугу та ін.).

          Розміщення даного Публічного договору на офіційному веб-сайті Пісківської селищної ради за електронною адресою:

Пісківська громада «ЖКП «Пісківське» - «Тарифи для населення» є публічною офертою (пропозицією) на адресу Споживачів.

 


Починаючи з 01 травня 2021 року до закінчення установленого на усій території України карантину, буде діяти ПУБЛІЧНЙ ДОГОВІР. Після закінчення установленого на усій території України карантину, мешканці Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади можуть звернутися до ЖКП «Пісківське» за адресою: смт. Пісківка, вул. Квітнева, 2 та особисто укласти договір на вивезення твердих побутових відходів.

 

 

Директор ЖКП «Пісківське»                                          Олег СВІНЦІЦЬКИЙ

 

ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь