Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ОБДАРОВАНІ ДІТИ ГРОМАДИ

Дата: 28.05.2021 17:40
Кількість переглядів: 2905

От і закінчується навчальний рік 2020-2021. Час підводити підсумки.

На щастя, наша громада багата на обдарованих дітей і молодь. Вони - це наш потенціал, наша надія на краще майбутнє. Плекати і  оберігати їх таланти, мотивувати і підтримувати – ось основна задача педагогів і керівництва громади.

Вже кілька років у громаді діє програма, яка так і називається «Обдаровані діти», що підтримана депутатами, яка саме і передбачає матеріальне стимулювання таких дітей. В рамках цієї програми діти отримують грошові премії на власні картки юніорів або на картки  батьків за свої досягнення. Сума винагороди залежить від того скільки перемог і нагород отримала дитина у навчальному році.

Не зважаючи на карантинні обмеження в 2020-2021 навчальному році, учні Пісківської громади приймали активнуу участь у олімпіадах, спортивних турнірах, конкурсах та фестивалях для обдарованої молоді. Ми хочемо, щоб крім матеріального заохочення, наші обдаровані діти отримали ще й порцію вашої поваги і захоплення.

Своїх майбутніх лідерів варто знати всім мешканцям громади! То ж порадійте разом з нами за їх досягнення.

Пісківська гуманітарна гімназія

ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури та Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика.

Вітаємо Гресько Богдану, Ободзінську Софію, Пастернак Яну, Коберник Олександру та Сікунку  Анастасію, які вибороли І місце;  

Кметь Юлію, Антоненко Вікторію – ІІ місце

 Лазебного Олександра, Коляденко Олександру- ІІІ місце.

 (Вчителі Ковальчук Л.А., Корякіна Л.В.).

На Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика  перемогу здобули: Герасименко Дар’я 5 клас,

 Вергелес Анастасія- 6клас,

Свінтуковська Маргарита, 9 клас,

Гресько Богдана 11.

 (Вчителі Ковальчук Л.А., Корякіна Л.В.).

Другими у рейтингу були: Пилипчук  Максим,6 клас, Горбач Олександра, 7-Б, Жабина Дар’я, 11 клас.

ІІІ місце зайняли Коберник Олександра, Сікунка Анастасія. (Вчителі Ковальчук Л.А., Корякіна Л.В.).

На Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка на ІІетапі переможцями стали: 

Вергелес Анастасія, яка здобула перемогу на І, ІІ етапі, зайняла ІІ місце на обласному та 6 березня 2021 року стала учасницею фінального етапу. (Вчитель Ковальчук Л.А.).

Це чудовий результат юних мовознавців! Працюйте, радійте, перемагайте!

Відкриттям року став перший цифровий Всеукраїнський відкритий Марафон з української мови, всі чотири етапи подолали Гресько Богдана, Коберник Олександра та Малишева Валерія. (Вчитель Ковальчук Л.А.) Дякуємо дівчатам за гідне представлення свого закладу на всеукраїнському рівні.

Уперше гімназисти взяли участь у Міжнародному міждисциплінарному конкурсі наукових і мистецьких робіт імені Володимира Маняка та Лідії Коваленко. Ковальчук Олексій, учень 11 класу, здобув у цьому творчому конкурсі ІІІ місце і запалив свою зірочку на всеукраїнському рівні! Вітаємо!!!

Традиційною для гімназії є участь у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Цього року представлено один проект у секції історичне краєзнавство.  Свою зірку засвітив учень 9 класу Галака Дмитро, конкурс проводився за новими умовами. Треба було не лише написати роботу,захистити її, а й створити постер, взяти участь у науковій конференції. Дмитро здобув перемогу лише на І етапі,та  його старання заслуговують поваги. Вітаємо і бажаємо в майбутньому перемоги!!! (Вчитель Ковальчук Л.А.)

Учні нашої гімназії  Правосуд Володимир, Вільгоцький Дмитро, Пастернак Яна дійшли до фінального етапу у  програмі обміну майбутніх лідерів «Flex», вони активно боролися за своє місце під сонцем. Зараз вони чекають результатів. (Керівник Костюченко О.В.)

 Учень 9 класу Вільгоцький Дмитро взяв участь у  Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!», який проходить у різних номінаціях. У номінації «Образотворче мистецтво» він зайняв ІІІ місце, техніка виконання - акварель, назва роботи "Козаки на Січі".   (Керівник Василенко О.В.) Дмитро також одержав відзнаку за участь у Всеукраїнському учнівському літературно-мистецькому конкурс «Стежками Каменяра» у номінації « Проза». Вітаємо його!!!

Команда учнів 11 класу «СТМ», вперше взяла участь і заявила на всю Україну, що наша гімназія – це місце креативності та інновацій- 2021.Капітан команди Юрчук Кирил та Білик Дмитро, Ковальчук Олексій, Кримус Євгеній, Семенчук  Марк, Тузинський Андрій, Кисіль Єлизавета назавжди залишать свої імена у Всеукраїнській олімпіаді креативності, де зайняли ІІ місце!  (Керівник Ковальчук Л.А.)

15 -18 грудня 2020 року Національним центром Мала академія наук України, було проведено Всеукраїнський відкритий інтерактивний конкурс "МАН-Юніор Ерудит" у якому взяли участь 35 гімназистів. За підсумками конкурсу  на гімназійному небосхилі засяяли нові зірки, які показали відмінний та добрий результат.

У номінації "Історик-Юніор" переможцями стали: Люлька Ігор 5 клас, Сульківський Кирил, Черненко Артем, Малишева Валерія, Лещенко Соломія - 6 клас, Кіндрат Руслан, Міщенко Артур, Старченко Владислав Сікунка Анастасія - 7-Б клас, Забавська Меланія, Хоменко Вероніка, Макарова Кіра, Костюк Олена - 8 клас, Галака Дмитро, Пастернак Яна, Семенова Ліля - 9 клас, Ободзінська Софія, Коляденко Олександра - 10 клас, Мартиненко Валерій, Гресько Богдана, Толочко Світлана - 11 клас. У номінації "Технік-Юніор" високий результат має - Бондарєв Максим 7 - А клас, Симовонюк Олександр, Римарук Назар, Синишин Євген, Міхлевський Дмитро, Новіков Богдан учні 6 класу мають добрий результат.

У номінації" Еколог-Юніор" високий результат показала учениця 6 класу Зборовська Анастасія.

Пальму першості серед юних астрономів у номінації "Астроном - Юніор" здобули Вергелес Анастасія та Пилипчук Максим 6 клас.

Щиро вітаємо переможців, які  нагороджені сертифікатами призерів конкурсу І та ІІ ступеню та призами. Бажаємо й надалі розвивати свій інтелект та дослідницькі здібності. Так тримати!

Всеукраїнський гуманітарний конкурс «Космічні фантазії» - у номінації «Література та журналістика» Туржанська Мар'яна учениця 6 класу посіла    II місце за оповідання "Втеча з Юпітера".

На цьому ж конкурсі у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» Антоненко Вікторія, учениця 7-А класу посіла III місце за декоративну інсталяцію "Мандрівник Небесної Галактики". Дівчата переможці нагороджені дипломами Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

В цьому навчальному році потішили нас і театрали і вокалісти, на Всеукраїнському фестивалі - конкурсі "Сяйво Первоцвітів" ГРАН-ПРІ у номінаціїї «Акторська майстерніст»ь, отримали вихованці театральної студії "Дебют" Ліза Кисіль та Кирил Юрчук. (Керівники Багінська Л.П., Багінська Л.В.)

В номінації «Вокал - естрадний спів», І місце виборола Соломія Лещенко учениця 6 класу.( Поплавська Н.В.)

Артем Черненко учень 6 класу  отримав Подяку Департаменту освіти і науки України та " КЗ Центру творчості дітей та юнацтва Київщини" за активну участь в обласному етапі Всеукраїнської фотовиставки до Дня Соборності України "Україна - це ми!".

 ВІТАЄМО учнів Пісківської гуманітарної гімназії - Туржанську Мар'яну, Лузанчук Олександру,  Сіреньок Анастасію (6 клас), Шумила Дмитра, Дуку Марію (7 - А клас), які отримали сертифікати за активну участь у еко- флешмобі " Мій ЕкоВчинок, або що я зробив для своєї Землі", який проходив у рамках Всеукраїнської природоохоронної акції "День довкілля". (Керівник Поплавська Н.В.)

21 травня команда учнів рою "Гамалія" Пісківської гуманітарної гімназії у складі : Ройовий - Правосуд Володимир, Юрчук Володимир, Сульківський Іван (10к клас), Міхлевський Олександр, Пастернак Яна, Коваленко Інна, Сивомонюк Михайло, Галака Дмитро (9 клас) - керівник команди Багінська Леся Вікторівна, вибороли почесне ll- місце в загальнокомандному заліку I етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово - патріотичної гри "Сокіл" ( "Джура"). Наша команда була першою у трьох конкурсах із п'яти: 1-у конкурсі "Турисько - спортивна смуга перешкод", 1- у конкурсі строю та пісні "Впоряд", 1 - у конкурсі "Знавці топографії". (Керівник команди Багінська Л.В)

Пишаємося вами!! МОЛОДЦІ!!

За активну участь у флешмобі присвяченому 150 –річному ювілею Лесі Українки Подякою  Бородянського Центру дитячої та юнацької творчості нагороджені  вихованці художньої студії "Палітра", керівник Василенко Ольга Валеріївна - Клочкова Даша (8 клас) , Щербатюк Вікторія (5 клас), Люлька Ігор  ( 5 клас), Ніколаєва Марія ( 5 клас ), Сікунка Анастасія (7-Б кл.), Туржанська Мар'яна (6 клас) .

За активну участь у конкурсі малюнків "Право - очима дітей" Грамотами Бородянського Центру дитячої та юнацької творчості нагороджені  вихованці художньої студії "Палітра" – Туржанська Мар’яна, Пєшко Крістіна, Лузанчук Олександра (учениці 6 класу) та Поліновська Вікторія ( учениця 7-А класу).(Керівник Василенко О.В.).

 В цьому навчальному році учні Пісківської гуманітарної гімназії  долучилися до багатьох проектів. Серед них – проект до Дня української хустки "Українська хустка - традиції мого народу"  7- А класу,  обласний арт-проєкт "Розмалюємо Київщину - від сірості до яскравості",  Новорічно -Різдвяний флешмоб "Феєрверк побажань на Київщині" та вітання з Новим роком та Різдвом Христовим вокальної студія "Ліра", проект юних екологів 7-А класу «Давайте творити добро». Зйомку та монтаж відеопрезентацій  виконав  Бондарєв Максим.

 Адміністрація Пісківської  гуманітарної гімназії нагороджує Бондарєва Максима учня 7- А класу «Подякою за активну участь у позакласній роботі закладу».

 Адміністрація Пісківської  гуманітарної гімназії нагороджує найактивніших учасників вокальної студії «Ліра», керівник Поплавська Наталія Володимирівна – Лещенко Соломію, Лузанчук Олександру, Козачук Ангеліну, Черненка Артема, Сульківського Кирила, Римарука Назара (6 клас), Козачука Дениса, Герасименко Дашу (5 клас).

Тетерівська школа імені Н.І. Сосніної

Цього року учениця 11 класу Сахарова Діана посіла друге місце в ІІ етапі Всеукраїнської  учнівської олімпіади з української мови та в ІІ етапі   X Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, перше місце - на ІІ етапі  XX Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Призове друге місце  на ІІ етапі   XX Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика  має і  учень 3-Б класу Гогеішвілі Валерій.

У Малій академії наук наші учні не є новачками. Школа має певні традиції. І це було підтверджено цьогоріч. На конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України в ІІ (обласному) етапі у секції «Кліматологія та метеорологія» свою роботу «Зміна клімату в селищі Пісківка як результат глобального потепління» представляла Зайдліч Вікторія, учениця 8 класу. Вікторія вперше брала участь у конкурсі такого рівня, і в секції вона була наймолодшою. Та, не дивлячись на це, учениця виступила вдало, показала свої знання з обраної теми і виборола друге місце.

У секції «Географія та ландшафствознавство» захистила наукову роботу «Аналіз стану ботанічних пам’яток природи місцевого значення селища Пісківка» Сахарова Діана. Своїм виступом Діана підтвердила цілковите розуміння піднятої проблеми. І як результат – І місце та участь у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Це  значне досягнення для Діани, для школи, для громади. ( вчитель географії Кононенко Н.В.)

Вже стало традицією для наших учнів - брати участь в Обласному конкурсі робіт учнівської молоді «Топоніміка й історія освіти рідного краю».  Цілованська Дар'я, Зайдліч Вікторія, Сахарова Діана продемонстрували уміння аргументовано розкрити тему дослідження, чіткість і логічність викладення матеріалу в межах краєзнавчої компетентності та посіли призові місця в цьому конкурсі.

 Свої творчі наробки в онлайн-конкурсі «Я маю талант» продемонстрували учениця 4-Б класу Юхименко Євгенія, учениця 9 класу Цілованська Дар’я, учень 11 класу Кононенко Ростислав. За підсумками конкурсу в номінації образотворче мистецтво Кононенко Р. здобув ІІ місце, в номінації декоративно-ужиткове мистецтво – Юхименко Є. ІІІ місце, Цілованська Д. – І місце.

Акторський хист у ХХХ обласному конкурсі-огляді читців  імені  Т.Шевченка показали учениця 3-А класу Єфендєєва Вероніка  та учениця 11 класу Головата Анна, посівши ІІІ місце у своїх вікових категоріях.

Протягом року активну участь у різноманітних змаганнях брали вихованці туристичного гуртка «Ратібор». У напруженій боротьбі  у військово-патріотичних змаганнях «Кубок МВПСТО Боривітер» наша команда у складі: Сергієнка Василя, Лехно Вікторії, Груши Дмитра, Цуруля Івана та Леляха Максима -  виборола І місце зі стрільби з імітаційного міномета, а на змаганнях  Відкритої військово-патріотичної гри «Вояцький дух» - І місце на етапі метання гранати. А ще  команда та її керівник Дубас О.М.  були нагороджені Похвальними грамотами Всеукраїнського об’єднання військово-патріотичних організацій за активну участь у змаганнях.

У другому семестрі  розпочав роботу гурток образотворчого мистецтва «Веселка». Вихованці гуртка «Веселка» з великим бажанням беруть участь у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах. Результатом натхненної, клопіткої праці керівника гуртка Пєшко Л.М. та учнів 1-Б класу - Юхимович А, Карпенко С., учнів 2-А класу - Мартиненко К., Краснової А, учнів 2-Б класу - Куліковської О., Савоська Р., Шпитковської Д., учнів 3-А класу - Єфендєєвої В., Хоменко А., Васькової Є, Пєшко Я., Пархоменко К, Дуки В., учнів 4-Б класу - Юрчук А., Даниленко Д., Юревич В., Рудніченко Є., Петренка А., учня 4-А класу Шурубора Є. є І місце у Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі «Україна Єдина», Весняному Міжнародному Фестивалі-Конкурсі «Grandfest», Фестивалі-конкурсі мистецтв «GRANDFEST DREAM ONLINE».

 

ПІСКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Ми горді за молоду і творчу еліту, які високо несуть звання вихованців Пісківського ліцею. Серед них варто відзначити переможців ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури: Рабош Христину, ученицю 7-Б класу, за   ІІ місце та Прокоп Надію, ученицю 10 класу, за ІІІ місце.

Наші учні успішно представили ліцей на Міжнародному конкурсі знавців української мови ім. Петра Яцика, метою якого є забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови у всіх сферах суспільного життя, сприяння утвердженню її статусу як державної, піднесення престижу української мови серед молоді. Вітаємо Лісецьку Олександру, ученицю 3-А класу, та Шепелюк Поліну, ученицю 4-А класу, із здобуттям      ІІ місця у ІІ етапі конкурсу. Дякуємо нашим учасникам за ґрунтовні знання з рідної мови, бажання розвивати творчі здібності та популяризувати українську мову серед молоді.

Яскраво представила наш ліцей та громаду на вокальному конкурсі «Калиновий дзвін» Прокоп Надія. Цього року конкурс пройшов дистанційно. Але це не завадило журі високо оцінити вокальні та артистичні дані нашої учениці. Вітаємо Надю з перемогою на рівні громади та з ІІІ місцем на обласному етапі конкурсу.

Обдаровані діти - золотий запас нашої держави та її квітуче майбутнє.
Пишаємось активними учасниками творчих конкурсів. Дякуємо Бабик Вікторії, 4-Б, за участь в обласному етапі Всеукраїнської фотовиставки «Україна - це ми», Ольшевській Асії, 4-Б, в конкурсі «Новорічний сувенір» та Зарицькій Вікторії, 4-Б, в конкурсі «Веселе шкільне життя» (БРЦДЮТ). Також дякуємо Сичу Іллі, учню 4-Б класу, за участь у Всеукраїнському дистанційному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Світ Dreams» для дітей та молоді з обмеженими можливостями.

Спорт завжди був пріорітетним напрямком Пісківського ліцею. Це підтверджують здобутки наших спортсменів на обласних та Всеукраїнських змаганнях.
Коцюба Микита, 11 клас, виборов І місце в чемпіонаті області з боксу м. Бровари. Клименко Вадим, 11 клас, виборов І місце в чемпіонаті України з пауерліфтингу та окремих вправ. Войтко Олександр, 11 клас, — ІІ місце в чемпіонаті області з боксу м. Бровари. Бабич Олександр, 8-Б клас, — ІІ місце у Всеукраїнському юнацькому турнірі серед юнаків та дівчат із вільної боротьби м. Томаків.

Мухамед Аміна, 10 клас, виборола ІІІ місце у Всеукраїнському юнацькому турнірі серед юнаків та дівчат з вільної боротьби м. Томаків. Грищенко Анастасія, 4-Б клас, — ІІІ місце у Всеукраїнському чемпіонаті серед дівчат з вільної боротьби м. Рокитне.

 

МИГАЛКІВСЬКЕ НВО

Вітаємо Нагорного Владислава, учня 8 класу Мигалківського НВО, який 27 лютого 2021 року достойно виступив та презентував свій науково-дослідницький проєкт з математики "П’ятикутники навколо нас" на ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук учнівської молоді.

Цьому передувала кропітка дворічна робота та перемога серед учнів-старшокласників закладів нашої громади (І етап). Зичимо нових звершень!

Будь таким же креативним, творчим, непосидючим та закоханим у математику!
 

Системна, наполеглива праця учнів та педагогів – ті фактори, які визначили такі гарні результати. Нехай ці перемоги стануть початком ще більших нових досягнень, а здоров’я, успіхи і прагнення до знань будуть постійними супутниками!

 

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь