Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ТАЛАНОВИТІ ДІТИ ПІСКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ОТГ

Дата: 01.06.2021 14:15
Кількість переглядів: 568

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Діти – наш скарб і найбільша мотивація. А надто, коли вони настільки талановиті, що перелік їх творчих досягнень не вміщується в один допис. Сьогодні, у Міжнародний День захисту дітей ми розпочинаємо серію публікацій про дітей, яким пишається громада. 

З великим задоволенням пропонуємо познайомитись, якщо ви досі не знайомі, з Яровенко Веронікою – ученицею 6 класу  Пісківського ліцею та, за сумісництвом, талановитою дівчинкою, яка не уявляє свого життя без танців і вокалу. 

З шестирічного віку Ніка захоплюється вокалом та освоює його на професійному рівні у у вокальній студії «Magic Voice» Зразкового театру естради «Фабрика Зірочок» в м. Буча (викладач: Бованенко Анна Сергіївна). 

«Якщо в квартирі тихо, значить або її немає вдома, або вона захворіла», – жартує мама співочої красуні. 

В свої без місяця 12 Ніка може похизуватись низкою призових місць у таких престижних вокальних конкурсах як: 

  • «Гармонія душі»
  • «Зіркафест»
  • «Феєрія зірок»
  • «Gold Star Fest»
  • «Золотий голос»
  • «Irpin Kids Fest»
  • «Моя Україна»
  • «Родина» ім. Назарій Яремчука та інші. 

Вероніка лауреат XV Всеукраїнського фестивалю сучасного романсу «Осіннє рандеву» Мар‘яна Гаденка з піснею «Прохання до неба». Здобула ІІ місце на міжнародному вокальному конкурсі «Європа Молода» з піснею «Агов»

Переможець у своїй віковій категорії в конкурсі «Шевченківські читання» з піснею « Бандуристе, орле сизий».

В цьому році здобула Гран-прі на конкурсі в Закарпатті «Талановиті Діти України». 

Але головним досягненням, на думку мами Ніки, являється її участь у Всеукраїнському дитячому благодійному фестивалі «Чорноморські ігри». Веронічці вдалося пройти два тури, де у категорії «Дівчата 11-13 років» була неймовірна конкуренція з 56 учасниць, а серед членів суворого жюрі Олександр Пономарьов, Олена Мозгова та інші зірки. 

Мама зізнається, що будні Ніки не схожі на будні більшості дітей. День розписаний чи не похвилинно: школа - танцювальна студія - фортепіано - вокал. А ще плани на театральну студію, де Вероніка дуже хотіла би займатись, якби встигала. 

Дивовижно, але за такої серйозної зайнятості, Вероніці вдається добре вчитись, дресирувати улюбленця корелу Кірюшу, записувати кліпи та насолоджуватись життям. Що тут скажеш: талановита людина – талановита у всьому, плюс величезна підтримка родини, яка любить і всіляко допомогає розкривати потенціал. 

Цікавий факт: Ніка має братика-двійню, який завжди вірить в її успіх і морально поруч у найвідповідальніші моменти. А ще вони разом освоюють сучасні танці у студії «Ейфорія» (кеоівник: Грицак Руслан Янович), яка нещодавно стала фіналістами у конкурсі «Dance Monstars». 

Висловлюємо слова поваги та вдячності батькам і рідним дитини за те, що розгледіли і допомагаєте розвивати талант Вероніки. Ми ж пильно слідкуємо за успіхами та тримаємо за Ніку кулачки. Далі буде. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь