Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ 2021

Дата: 01.06.2021 19:59
Кількість переглядів: 583

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні «Парк Молодіжний» буквально залився дитячим сміхом та щирими, непідкупними посмішками найменших жителів громади. Працівники сфер освіти та культури, спільно з батьками та дітьми влаштували справжній фест дитинства. 

Тут і малюнки на асфальті, і роботи пензликом. Дерево побажань та цікаві інтерактиви. Творчі майстерні від майстринь Пісківського СБК та еко-квест від Пісківської бібліотеки.  

Працівники Служби у справах дітей теж часу не гаяли і переодягнувшись в яскраві костюми клоунів, весело та креативно привітали підопічних, відправившись просто до них у гості.

В такий неординарний спосіб дівчата вирішили привітати підопічних в рамках святкування Дня захисту дітей цьогоріч. Сказати, що діти були приємно шоковані – не сказати нічого. 

Дякуємо працівникам соцслужби за проявлений креатив. Радісні дитячі емоції – хіба не так має виглядати ідеальний початок літа?! :) 

Також слова подяки та символічні приємні подарунки сьогодні отримали і деякі дорослі. В рамках святкування Дня захисту дітей працівники селищної ради мали приємну нагоду привітати жінок, які носять почесне звання «Мати-героїня» та батьків, які виховують прийомних дітей. 

Щиро вдячні кожному, хто посприяв та долучився до організації сьогоднішнього  емоційного та радісного дня. Все з душею, з вогником. 

Ще раз вітаємо дітей та відповідальних дорослих зі святом. Зичимо всім мирного неба над головою та безліч теплих, щасливих днів. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь