Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК 2021

Дата: 11.06.2021 20:37
Кількість переглядів: 1078

Кінець навчального року в школах  громади традиційно закінчується святковими останніми дзвониками, а для учнів останнього року навчання - ще й випускними. Пандемія коронавірусу внесла свої корективи у шкільний процес, зокрема,  й у святкування.

Свято Останнього дзвоника в Пісківській гуманітарній гімназії пройшло в нетрадиційній формі у вигляді наукової толоки "Гімназія запалює зірки" ще у кінці травня. Ми вже писали, що  були нагороджені переможці та учасники Всеукраїнських,обласних, районних олімпіад, конкурсів, всього 85 учнів гімназії.  Господарі свята - випускники на чолі з класним керівником Лідією Ковальчук

 У Мигалківському НВО  свято має нік “Останній дзвінок 2021 або Great school picnik”  Все пройшло позитивно та у незвичному форматі. Спочатку – святкова лінійка, а потім - незвичайний квест. Цікаві та насичені завдання, гарний настрій, позитив та передчуття літніх канікул – зробили його драйвовим та креативним. На станціях діти повторили техніку безпеки перед канікулами, згадали історію школи та виконали безліч цікавих завдань. Після чого класи влаштували собі пікніки на шкільному полі. 

Пісківський ліцей  гучно відсвяткував День останнього дзвоника, попри важкий навчальний рік. Замість традиційної лінійки було організовано інтерактивний квест  «У пошуках солодких скарбів» окремо для учнів трьох вікових категорій: 1-4 класи, 5-7 класи, 8-11 класи. Святкові квести вже стали традиційною формою проведення свят у Пісківському ліцеї. Хороша погода, велика територія та свіже повітря зробили  свято яскравим та незабутнім.

Проведення свята у формі квесту було обрано не випадково, бо квест виховує у учнів партнерську та командну взаємодію, готує до підтримки один одного, прийняття швидких правильних рішень, а також вчить однокласників працювати на спільний результат. При проходженні усіх етапів квесту ліцеїсти спільно переживали позитивні емоції, відчували себе частинкою єдиної шкільної родини.

Бажаємо  дітям і їх батькам, а також,  педагогам гарно відпочити за літо, набратися сил і натхнення для нових звершень, випускникам - гарно скласти ЗНО та вступити до омріяних вузів, всім - міцного здоров'я та незабутнього літа!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь