Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Міні ярмарок вакансій з підбору кандидатів із числа безробітних осіб на військову службу за  контрактом до  Державної прикордонної служби України

Дата: 23.06.2021 13:31
Кількість переглядів: 456

ОГОЛОШЕННЯ

 

13 липня 2021 року о 11.00 в приміщенні Бородянської районної філії Київського обласного центру зайнятості відбудеться міні ярмарок вакансій з підбору кандидатів із числа безробітних осіб на військову службу за  контрактом до  Державної прикордонної служби України.

На військову службу за контрактом до лав ДПСУ: запрошуються як чоловіки, так і жінки, віком від 18 до 45 років, які вільно володіють українською мовою. Кандидати на службу за контрактом в ДПСУ повинні бути фізично здоровими та придатними до військової служби. В обов’язковому порядку вони проходять медичну комісію, професійно-психологічний відбір та перевірку на доброчесність (відсутність будь-яких проблем із законом).

Якщо Вас зацікавила військова служба в Державній прикордонній службі України, запрошуємо 13.07.2021р.   об 11.00 до Бородянської районної філії Київського обласного центру зайнятості за адресою: смт. Бородянка  вул. Центральна, 231. Телефони для довідок (04577)5 12 92, (04577)5 15 55.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь