Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

День молоді 2021 у Пісківській громаді

Дата: 28.06.2021 13:51
Кількість переглядів: 529

Фото без описуФото без опису

 

26-27 червня 2021 року — якими ці дні запам’ятаються Пісківськіи? селищніи? громаді? Драи?вовими — так. Спортивними — однозначно. Творчими — зокрема. 

Спеціально до Дня молоді силами спеціалістів з культури та керівництва громади та вагомою підтримкою мецената Ігоря Миколайовича Луцкова було проведено ряд святкових заходів, які назавжди запам’ятаються теплими емоціями. 

Все почалось 26 червня о 8.30 ранку. До парку «‎Молодіжний» почали з’їзджатись місцеві любителі велоспорту для першого пробігу в рамках селища. В якості маршруту було обрано невелику дистанцію: Парк-Рибгосподарство, адже в активності брали участь і діти. Звісно, за згодою батьків. 

Голова громади Володимир Луцков також сів на байк і мчав разом з учасниками задаючи темп колоні. Пізніше учасники ділились, що маршрут виявився закоротким, тож наступного разу запропонуємо серийознішу дистанцію.

О 17 годині стартувала друга частина святкування. Біля сцени зібрались люди різних поколінь: від малечі до дорослих жителів громади. Артисти творчих осередків громади,зокрема, гурт «‎Забава», аматорський вокально-етнографічний колектив з Мигалок "Берегиня", дитячиий танцювальниий колектив "Вояж" (Мигалки) потішили драийвовими виступами. Жодного глядача не залишили баийдужими вокальні номери голосистих Тетяни Куцак, Марти Пулик, учениці Пісківського ліцею Надії  Прокоп, а також, юної співачки Каті Науменко.

Неиймовірні композиції у виконанні Марічки Семенчук, викладача скрипки Бородянської ДМШ. «‎Пісня таємничого саду»  Р. Ловлена  та оригінальна імпровізація відомого хіту Despacito зачарували присутніх з першої ноти. 

А ще були гуморески від Віктора Бурчинського, несподіваний і приємний сюрприз від щойно утвореного гурту баяністів-гармоністів, малюнки хною від Насті Рудніченко, дискотека, солодка вата, морозиво та море радісних посмішок. Частину з творчими виступами завершили на рок-хвилі під запальні номери вокально-інструментального ансамблю "Трикорд" з Кухарів.

27 червня ми знову зібрали активну та творчу молодь вже на масиві П’ятиповерхівок. Ініціативою та коштами мецената Ігоря Миколаийовича було організовано стріт-арт по розмалюванню гаражів, розташованих в мікрорайоні. 

Активність зініційовано не просто так. Дійство приурочене до відкриття дитячого майданчика, великоії альтанки і зони для гри в теніс, що відбудеться незабаром та, знову таки, повністю профінансовано благодійником з Канади Ігорем Миколайовичем Луцковим. 

Над об’єктом в 176 квадратних метрів з 6 ранку і протягом дня працювало більше 50 чоловік. Серед них і діти, і учні місцевих навчальних закладів, і дорослі. Люди приходили сім’ями і працювали балончиками з фарбами так злагоджено, ніби роблять це щодня. За організацію цієї роботи особлива подяка талановитим майстриням Пісківського СБК Серафімі та Валентині Євстаф’євим. Вони почали працювати ще за півтора тижні до початку: готували ескізи, трафарети, формували план дій по зонам. 

Результатом цього чудового творчого дійства стало близько 20 унікальних настінних малюнків,  них кожен - окремий цікавий арт-об’єкт. 

Ще раз дякуємо всім причетним за активну участь в організації заходів та інтерес до культурного життя громади. Далі лише більше, якісніше, масштабніше, цікавіше.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь