Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Оголошується  конкурс на заміщення вакантної посади адміністратора відділу організації надання адміністративних послуг та державної реєстрації 

Дата: 12.07.2021 18:43
Кількість переглядів: 733

Відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»,  розпорядження селищного голови від 25 лютого 2021 року №28–ОД  оголошується  конкурс на заміщення вакантної посади адміністратора відділу організації надання адміністративних послуг та державної реєстрації Органу місцевого самоврядування виконавчого комітету ради Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади (ЦНАП).

Основні кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

Вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи на державній службі або в органах місцевого самоврядування не менше двох років або стаж роботи в інших сферах управління не менше трьох років.

Знання Конституції України, законів України «Про державну службу», «Про засади запобігання і протидії корупції», «Про адміністративні послуги», нормативні документи, що стосуються державної служби та місцевих державних адміністрацій, сфери надання адміністративних послуг, укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти, що регулюють розвиток відповідної сфери (галузі) управління. Практику застосування чинного законодавства, основи державного управління, економіки, фінансів та права.

Володіння державною мовою та знання ділової мови, Інструкції з діловодства, правил організаційно-розпорядчої документації, правил ділового етикету, правил та норми охорони праці та протипожежного захисту, правил внутрішнього розпорядку райдержадміністрації, а також, основні принципи роботи на комп'ютері та відповідні комп’ютерні програми.

 Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на ім’я голови конкурсної комісії заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби в органах місцевого самоврядування;заповнену особову картку з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4 х 6 см; автобіографію; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації;копію документа, який посвідчує особу;копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних); декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій  місцевого самоврядування у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання  корупції».  Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня (характеристики, рекомендації, тощо).

      Документи приймаються протягом 30 календарних днів з часу опублікування оголошення про проведення конкурсу.

      Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати  в Пісківській селищній раді (у керуючого справами виконавчого комітету) за адресою: вул. Дачна, 66, смт Пісківка, Бородянського району, Київської області або за телефоном (04577)33053

Розпорядження №132 від 12.07.2021 р.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь