Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Святкування Дня Незалежності

Дата: 25.08.2021 17:00
Кількість переглядів: 769

Фото без опису

У природи немає поганої погоди. Але якщо є підходящий одяг та такий запальний настрій, як у мешканців Пісківської селищної Громади під час святкування 30-го Дня Незалежності України.

Вдячні всім, хто попри негоду, приклав зусиль до проведення свята.

Народним колективам «Забава» та «Берегиня» за драйв та бажання танцювати. Сім’ї Куцак, Серафімі Євстаф’євій та Наталі Рудніченко, що працювали на сцені. Чудовим вокалістам Надії Прокоп, Вероніці Яровенко та іншим, танцювальному колективу з Мигалок, які витанцьовували навіть під дощем. Учням Мигалківського НВО за влучний гумор та артистизм.

Нашим взірцевим тренерам та спортсменам Кухар Cергію Володимировичу, Володимиру Попика, Руслану Тимошенко , Денису Мельниченко, Анатолію Зайцеву, Сергію Плісенко.

Майстрам та майстриням Єстаф’євій Валентині, Ларисі Сич Мельниченко, Юлії Окулик, Людмилі Пешко, Анастасії Рудніченко, Світланаі Губиш, Оксані Кушіровій та іншим за ваші унікальні вироби. Та всім, хто власним талантом, творчістю і просто присутністю зробив цей чудовий день.

Просимо не ображатись, раптом когось забули відмітити. Ну дуже велика кількість людей зробили внесок у цей чудовий день.

оманда наших відеомейкерів вже готує для вас невеликий відеоогляд заходу, а ми запрошуємо розбирати фотографії з альбому, якими поділились Серафіма та Валентина Євстаф’єві. 

Далі буде. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь