Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО

Дата: 21.09.2021 22:27
Кількість переглядів: 1702

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” у Сквирі завершується капітальний ремонт стадіону «Колос» імені Почесного працівника фізичної культури та спорту України Л. X. Шварцбурга.

http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-u-skviri-zavershu/

Фото без опису

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” у Тетієві реконструювали приймальне відділення.

http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-u-tetiievi-rekons/

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” триває ремонт траси Н-07 Київ-Суми-Юнаківка.

http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-remont-trasi-n-07/

Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в м. Миронівка та стадіону Волошинівського НВК «загальноосвітня школа I-III ступенів-дитячий садок» імені Героя України Руслана Лужевського триває за графіком. Готовність об‘єктів, що будуються в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», складає 84,5% та 87% відповідно. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«Київська область та Україна багаті на талановитих спортсменів та тренерів. Головне, що необхідно для розкриття їхнього потенціалу, – це наявність сучасної спортивної інфраструктури. Тому спільне завдання держави, обласної та місцевої влади подбати про надання їм можливості займатися спортом у гідних сучасних умовах. А ще важливе для нас завдання – залучати до здорового способу життя якомога більше жителів Київщини», – зазначив голова ОДА Василь Володін.

Він нагадав, що в області вже почали працювати 23 «активні» парки. Ще близько пів сотні в регіоні планують відкрити найближчим часом.

http://koda.gov.ua/news/do-kincya-roku-na-kiivshhini-zavershitsya/

В Київській області в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» триває реалізація 18 об‘єктів соціальної інфраструктури загальною вартістю 340 млн. грн. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«Спільно з громадами та завдяки використанню коштів державного фонду регіонального розвитку, ЦСВЯП, обласного та місцевих бюджетів продовжуємо створювати комфортні умови навчання для школярів та вихованців садочків. Всього в цьому році буде реалізовано реконструкцію та ремонт у 5 школах, 6 садочках, 6 спортивних об‘єктах, 1 ЦНАП. Наразі ступень будівельної готовності шкіл складає – 86,7%, ДНЗ – 71,3%, спорт – 88,2%, ЦНАП – 44,5%», – зазначив голова ОДА Василь Володін.

Він підкреслив, що при реалізації соціальних проєктів важливо відповідальне ставлення громад, своєчасне виділення коштів для співфінансування та постійна взаємодія з підрядником, як для контролю якості робіт, так і для вирішення безлічі робочих питань.

«Дякую місцевим громадам, які активно долучаються до Президентської програми та докладають максимум зусиль для розбудови сучасного й комфортного середовища для дітей. Переконаний, що масштабні роботи, що наразі ми проводимо на об‘єктах програми дозволять місцевим мешканцям ще довгий час користуватися необхідними та якісними об’єктами соціальної інфраструктури», – зазначив голова КОДА Василь Володін.

http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-zavdyaki-spiln/

Цього року в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» заплановані роботи на 47 дорожніх об’єктах. Загалом заплановано прокласти 77,7 км нового асфальтного покриття. З них 42,45 км влаштували вже.

Про це сьогодні, 20 вересня, зазначив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«У рамках «Великого будівництва» ми не лише оновлюємо соціальну інфраструктуру, а й турбуємось про те, щоб людям було зручно до неї дістатись. А для цього потрібні якісні дороги, причому скрізь, а не лише в містах», – акцентував Василь Володін.

Він деталізував, що йдеться про 41 об’єкт капітального ремонту, чотири об’єкти поточного середнього ремонту, один об’єкт реконструкції та ще один нового будівництва. На їх реалізацію та експлуатацію передбачено 1,2 млрд грн субвенції з державного бюджету.

http://koda.gov.ua/news/cogorich-na-kiivshhini-onovlyuyut-47-dorig/

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь