Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

На Київщині оголошено НАДЗВИЧАЙНУ СИТУАЦІЮ через зрив опалювального сезону в закладах бюджетної сфери у зв'язку з відсутністю постачання природного газу

Дата: 12.10.2021 15:27
Кількість переглядів: 2778

11 жовтня 2021 року  відбулося засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС Київської області. Під головуванням голови Київської ОДА Василя ВОЛОДІНА.

Через загострення проблеми з постачанням природного газу бюджетним закладам та комунальним установам на осінньо-зимовий період 2021-2022 роки питання винесено на розгляд комісії у невідкладному порядку. Основне завдання комісії – створення усіх належних передумов для того, щоб усі заклади й установи в Київській області впевнено пройшли опалювальний сезон.

Згідно доповіді директора департаменту освіти на Київщині 182 дошкільних заклади опалюється природним газом в 48 громадах, всі вони не змогли вчасно розпочати опалювальний сезон через неможливість провести тендерні процедури по закупівлі газу. Серед них і ДЗО «Артемко» у Пісківській громаді.

У зв’язку із зниженням середньодобової температури зазначена ситуація є загрозливою для життя і здоров’я мешканців.

Регіональна комісія з питань ТЕБ і НС визначила становище з постачанням газу НАДЗВИЧАЙНОЮ СИТУАЦІЄЮ. Відповідно до Кодексу цивільного захисту та Національного класифікатора надзвичайних ситуацій, Порядку класифікації надзвичайних ситуацій за їх рівнями, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2004 № 368, становище з постачанням блакитного палива віднесено до категорії надзвичайної ситуації техногенного характеру регіонального рівня як таку, що може призвести до виникнення загрози життю або здоров’ю населення.

Надзвичайна ситуація – це обстановка на окремій території чи суб’єкті господарювання, яка характеризується порушенням нормальних умов життєдіяльності населення спричинена катастрофою, стихійним лихом, або іншою подією, що призвела до виникнення загрози життю і здоров’ю населення.

Протокол №23 від 11.10.2021 р.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь